Hallo Prulleke,

Kinderen zijn onbegrensd met hun creativiteit. Ze kunnen overal vormen in zien, gebruiken hun fantasie om objecten te veranderen en zijn vrij van regels met betrekking tot kleur en materiaal. Het is dan ook geen wonder dat ik het geweldig vind om met deze jonge mensen creatief bezig te zijn.

Harvest Hellos

In mijn eerstvolgende kidsworkshop gaan we werken met de Harvest Hellos stempelset. Hiermee kunnen ze kaarten met appels en pompoenen maken. Helemaal gepast voor de herfst die voor de deur staat.

Foto van Stampin’ Up!

Achtergrond

Bij het maken van de kaarten laat ik ook een aantal technieken zien om een achtergrond te versieren. We gebruiken zowel kleine stempels die we herhalen als een grote achtergrondstempel.

Ponsen

Om de afbeeldingen uit te snijden zullen we zowel gebruik maken van precisieschaartjes als van de Apple Builder punch die perfect past bij de Harvest Hellos stempelset.

foto van Stampin’ Up!

Embossen

Een andere techniek die de kinderen in deze workshop gaan proberen is heat embossen. Hierbij gebruik je een plakkerige inkt om te stempelen, waarna je er speciaal embossingpoeder overheen strooit. Dit poeder smelt je vervolgens waardoor je afbeelding of spreuk een beetje opgebold op je papier zit met een glanzend uiterlijk. Het is heel leuk om het poeder te zien smelten, of je dat nu voor de eerste keer ziet, of het al honderd keer hebt gedaan.

Projecten

In totaal zullen we 4 verschillende kaartjes maken. Hiervan zullen er 2 een appelthema en 2 een pompoenthema hebben. Uiteraard gaan we deze kleuren met de Stampin’ Blends alcoholmarkers. Deze blijven een favoriet bij de kinderen. En een workshop zou niet compleet zijn als we de Stampin’ Cut & Emboss Machine niet zouden gebruiken. In deze workshop gebruiken we hem om wat vormen uit te stansen maar ze gaan ook een aantal ponsen gebruiken.

Sneak peek van de projecten van de Harvest Hellos kidsworkhop

Volop verschillende technieken en materialen dus om lekker een paar uur mee bezig te zijn, lijkt me. De workshop is geschikt voor zowel beginners als kinderen die al ervaring hebben met Stampin’ Up! producten werken. Ik maak stap voor stap de kaarten met de kinderen mee, begeleid en assisteer ze waar nodig.

Deelnemen

De workshop begint om 14.00 uur op zaterdag 19 september en duurt ongeveer 2 uur. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De kosten voor deelname aan de workshop, inclusief drinken en materialen etc. zal € 15,00 zijn. Opgeven om mee te doen kan door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl of door me te appen. Zaterdag 5 september is de laatste dag dat je je kunt aanmelden.

Betaling

Kort na de aanmelddeadline zal ik de facturen sturen met alle betaalinformatie daarop. Wanneer deze is voldaan, is je deelname gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om samen te gaan knutselen.

Alternatieven

Mocht je deze keer niet mee kunnen of willen doen maar lijkt het je wel leuk om een keer een workshop bij me te volgen dan heb ik nog de volgende alternatieve opties voor je.

Workshop op een ander moment

Als het je beter schikt om deze workshop op een ander moment te doen, dan kunnen we daar een andere datum voor plannen. Jij zorgt dan voor minimaal 3 deelnemers en dan kan er of bij mij, of bij jou thuis geknutseld worden.

Andere workshop

Als deze producten niet jouw smaak zijn of de workshop zelf lijkt je niks, kijk dan eens in mijn Evementenkalender. Daarin vind je een overzicht van de aankomende workshops. Misschien staat daar iets in dat beter bij je past. Als het nog niet naar je smaak is, neem dan gerust contact op met me. Wellicht kan ik speciaal voor jou en minimaal 2 anderen een hele leuke workshop verzinnen die wel is zoals je zou willen.

Nieuwsbrief

Iedere week stuur ik een nieuwsbrief uit. Ook hierin staat een overzicht van mijn geplande workshop en een korte beschrijving van de eerstkomende workshops. Bovendien staat er ook allerlei ander informatie in over acties van Stampin’ Up! en inspiratie in de vorm van bijvoorbeeld een kleurencombinatie. Als je deze nieuwsbrief ook wilt ontvangen, stuur me dan een mailtje dat je op de mailinglijst wilt komen.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan kun je dat aan me doorgeven door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl, me een WhatsApp bericht te sturen of op een andere manier contact op te nemen met me. Ik maak graag wat tijd vrij voor je op een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice