Catalogus

Producten

Stampin’ Up biedt een complete lijn met knutselbenodigdheden voor iedereen die interesse heeft om met papier bezig te zijn. Of het nu gaat om kaarten maken, scrapbooken of het maken van 3 dimensionale papieren projecten, Stampin’ Up heeft hoogwaardige kwalitatieve producten om je ideeën vorm te geven. Deze worden in de fabriek in Kanab, Utah, gemaakt waar mede-oprichter Shelli Gardner vandaan kwam.

Een van de grootste pluspunten van de producten van Stampin’ Up is dat alles met elkaar coördineert. Het cardstock, de inkt en markers vormen de basis. Het lint, het gedessineerd papier en de accessoires zijn verkrijgbaar in een aantal van dezelfde tinten zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Dit geldt ook voor een aantal van de ‘duurzame’ producten. Denk hierbij aan stempels met coördinerende dies of ponsen. Vaak worden deze in een bundel aangeboden met 10% korting. Wanneer een bundel ook coördinerend papier, cardstock en andere accessoires heeft, heet het een suite. Door een suite te kiezen, hoef je niet te zoeken naar combinaties, die zijn al voorgesteld. Uiteraard kun je zelf kiezen of je ze wilt volgen of je eigen creativiteit wilt loslaten op de producten. Mocht je niet weten waar je moet beginnen, dan kan een project kit een uitkomst voor je zijn. Hierin zit alles dat je nodig hebt om een set kaarten of ander project te maken. Uiteraard verkoopt Stampin’ Up ook opbergers voor hun producten. Deze lijn heet simpelweg Storage. Tot slot heeft Stampin’ Up ook een eigen lijn met gereedschappen.

Catalogus

Mocht je zelf willen zien wat Stampin’ Up allemaal verkoopt, dan kun je een catalogus bij me aanvragen. Hiervoor vraag ik € 3,- (excl. € 3,90 verzendkosten) en je ontvangt dan zowel de jaarcatalogus als de beginnerscatalogus. Ben je enthousiast geworden en plaats je binnen 1 maand een bestelling bij me van minimaal € 30,- dan breng ik de € 3,- weer in mindering op je factuur. Zou je dat dan wel bij je bestelling erbij willen vermelden?
Bij bestellingen vanaf € 50,- krijg je automatisch een catalogus van me (maximaal 1 per persoon).
Mocht je de voorkeur hebben voor een digitale versie, dan kun je hieronder de PDF downloaden.

JAARCATALOGUS (geldig 3 juni 2020 – 3 mei 2021)

BEGINNER CATALOGUS (geldig 3 juni 2020 – 3 mei 2021)

AUGUST- DECEMBER 2020 MINI CATALOGUE (geldig 4 augustus 2020 – 4 januari 2021)