Hallo Prulleke,

Het is hoog tijd om je te vertellen over mijn nieuwste workshop.

Words Of Cheer

Op pagina 20 van de juli-december mini catalogus vind je de Words of Cheer bundle. Deze bestaat uit een set fotopolymeer stempels met spreuken en afbeeldingen en een bijpassende set stansen (Christmas Cheer dies). Wanneer je ze allebei wilt hebben is het slimmer om de bundle te kopen omdat je daarmee 10% op de individuele kosten bespaart. De stempelset bevat een opvallende grote bos bloemen die eenvoudig gekleurd kan worden met twee van de kleinere stempels. Deze passen niet exact en geven dus een vrij artistieke look. Ook zit er nog een dubbel hulsttakje in waarmee je het boeket nog verder kan vullen. Ook zitten er verschillende kerstgroeten in in een combinatie van fonts.

Words of Cheer bundle, foto van Stampin’ Up!©2021

De stansen bevatten mallen om de afbeeldingen uit te snijden maar bevatten ook een hoop kleine aanvullende stansjes. De meest opvallende stansen uit deze set zijn echter de woordstansen. Deze snijden zowel de woorden Happy als Cheer uit met een daarbij passende versierde outline laag voor nog meer mogelijkheden. Hierop kun je ook weer heel leuk de kleine stansjes verwerken voor meer detail en diepte.

Projecten

Tijdens de workshop gaan we 2 reguliere en 2 fun fold kaarten maken en hierbij wil ik de verschillende combinatie mogelijkheden van de bundle met je delen. Het kleurenpallet dat we gaan gebruiken heb ik deels getrokken uit het Heartwarming Hugs papier. Dit is het designpapier dat ik heb gekozen om mijn projecten mee aan te vullen. Naast Real Red, Pear Pizzazz en Mossy Meadow, gebruiken we ook Petal Pink voor wat meer variatie. De foto hieronder geeft een sneak peek van de projecten die we gaan maken.

Sneak peek van de projecten die we gaan maken op 14 november

Meer inspiratie

Ik zal zorgen dat er naast deze projecten nog meer voorbeelden te zien zijn met deze feestelijke bundle zodat je met nog meer inspiratie naar huis gaat dan alleen de 4 kaarten die we zelf gaan maken.

Aanmelden

Heb je zin om op 14 november mee te doen met deze workshop, meld je dan voor 31 oktober aan bij me. Je kunt dat doen door een mailtje te sturen of berichtje te appen. De workshop vindt plaats bij mij thuis aan de keukentafel en zal 2 á 3 uur duren, afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten voor deze workshop zijn €25,- per persoon en ik heb plaats voor 6 personen. Vol is vol dus wacht niet te lang met aanmelden.

Ik kijk er naar uit je op 14 november te begroeten. Tot dan1

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice