Hallo Prulleke,

De klok op de Demonstrator Website is inmiddels de laatste 14 uur aan het aftellen tot de lancering van de PDF van de nieuwe jaarcatalgus voor demonstrators. Dat is een van de voordelen van demonstratrice zijn, je hebt als eerste toegang tot de nieuwe collectie. Voor wie mee telt, het is nu (terwijl ik dit typ) 6 uur ‘s-ochtends wat betekent dat de nieuwe catalogus lanceert als ik begin met mijn Facebook Live uitzending van vanavond.

Retiring

Naast het lanceren van de nieuwe jaarcatalogus (en mijn Tic-Tac-Toe Facebook Live uitzending) zal op dat moment ook de Retiring Lijst ofwel Last Chance lijst bekend gemaakt worden. Hierop staan alle artikelen die uit het assortiment gaan. Een aantal van de artikelen zullen afgeprijsd worden maar dat zullen er niet veel zijn. Vanaf het moment dat de lijst bekend wordt gemaakt geldt er een op=op status op de uitgaande artikelen.

Reconfigured

Dit jaar zal er ook een extra kolom in de lijst te zien zijn. Namelijk de lijst “Recongigured” ofwel “Herzien”. Stampin’ Up! zal namelijk alle fotopolymeer stempels die in het assortiment blijven een andere verpakking gaan geven. De insteekcover zal in de toekomst de afbeeldingen niet alleen aan de voorkant maar ook aan de binnenkant zichtbaar hebben waardoor de bedrukte acetaat vellen overbodig worden. Je kunt de stempels dan bevestigen aan de binnenkant van de doosjes.

Nieuwe nummers

Omdat dit een ingrijpende verandering is, zullen de stempelsets met de nieuwe hoesjes een ander nummer krijgen. Wat verkoop betreft zullen ze eerst opmaken wat al is geproduceerd. Dus wanneer de stempels met de bedrukte acetaat vellen op zijn, wordt het artikelnummer automatisch omgezet en en worden de nieuwe varianten verkocht. In de nieuwe catalogi worden uiteraard alleen de nieuwe nummers gebruikt. Wanneer er nog “oude” voorraad is wordt bij de bestelling automatisch het nummer omgezet zodat deze eerst op worden gemaakt.

De kwaliteit van beide stempels is identiek. Het is puur alleen de verpakking die wordt aangepast.

Geen kits

Een andere aanpassing waar al iets over is verteld aan demonstratrices is het ontbreken van de (all-inclusive) kits in de nieuwe jaarcatalogus. Hiervoor komt een nieuw, dynamischer en sneller wisselend programma dat alleen online wordt aangeboden en met flyers door demonstratrices met klanten gedeeld zal worden. De uitleg hierachter was volledig in lijn met waar ik me de komende Stampin’ Up! periode wilde gaan richten dus ik ben heel blij met deze ontwikkeling.

Kit programma

De bedoeling van het nieuwe kit programma is dat er meer (all-inclusive) kits komen die lager zijn in aanschafprijs waardoor ze toegankelijker zijn voor nieuwe knutselaars. Bovendien is het de bedoeling dat er regelmatig nieuwe kits aan de kit collectie toegevoegd gaan worden waardoor er altijd iets is om uit te kiezen. De exacte lanceer datum van dit nieuwe programma is nog niet bekend maar het zal later dit jaar zijn. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte en kijk ik er naar uit om kits met jullie te gaan maken.

Ontwikkelingen volgen

Mocht jij nu ook als eerste op de hoogte willen blijven van alle Stampin’ Up! ontwikkelingen dan zijn daar een paar mogelijkheden voor:

 1. Check regelmatig mijn website.
  Hier deel ik dagelijks (of bijna dagelijks) informatie en inspiratie met je.
 2. Abonneer je op mijn wekelijkse Nieuwsflits.
  Je kunt je aanmelden via het formulier in de zijbalk.
 3. Stap in als Stampin’ Up demonstratrice.
  Je ontvangt de informatie dan eerste hands via de Demonstrator Website en Demonstrator Planning Place Facebook groep.
  Wil je hierover meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met me door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl

Links

Dit is wat ik op dit moment kan delen over de aanstaande veranderingen. Kom vanavond na mijn Facebook Live terug naar de Catalogus pagina van deze website. Daar zal ik een link plaatsen naar de Retired Lijst.

Na 4 mei 2021, als de catalogus lanceert, zal ik daar ook een link naar de PDF plaatsen zodat je de catalogus zelf ook in digitale vorm kunt bekijken. Per richtlijnen van Stampin’ Up! mogen we geen afbeeldingen van de catalogus delen voor deze in gaat.

Wellicht tot vanavond bij mijn Facebook Live uitzending en anders tot de volgende keer!

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice