Hallo Prullekes.

Het verhaal over hoe ik op het idee kwam om te starten kan ik natuurlijk heel feitelijk en droog vertellen. Mijn demonstratrice hield er mee op en ik wilde haar niet zo maar vervangen. Maar dat is niet de enige of zelfs de belangrijkste reden geweest voor mij om in te stappen.

Toen ik jaren geleden knutselen als serieuze hobby begon, was dat niet met kaartjes maken maar met scrapbooking. Ik wilde herinneringen vastleggen en versieren. Het ging bij mij om het gevoel. Het was persoonlijk. Intiem. En natuurlijk deelde ik wat ik gemaakt had met mijn naasten en geïnteresseerden maar het bleef iets dat voornamelijk voor mij was.

Langzaamaan kwam ik vaker met stempelen en kaarten maken in aanraking. Dat veel kleinere formaat wilde ik wel proberen en nadat ik wat experimenteerde met proportie lukte het me steeds beter een kaartje te maken.

Dit was echter vanaf het begin iets dat ik bewust deed voor een ander. Ik maakte iets met de ontvanger in gedachte. Het was nog steeds persoonlijk maar nu kon ik het delen. En dat gevoel was veel krachtiger.

Nog later wilde ik dit delen met wat vriendinnen van me. Voor hun besloot ik een kaartcursus te maken waarin ik alle basis technieken van stempelen liet zien. Mijn vriendinnen kwamen meerdere weken iedere maandag bij me stempelen. Ik was geen demonstratrice of zo, ik deelde gewoon wat ik wist omdat ik het zo leuk vond om te doen. Ik gebruikte slechts 1 stempel set gedurende die weken. Van Stampin’ Up! Zo wilde ik duidelijk te maken dat je geen honderden stempels nodig had om iets leuks neer te zetten.

Het was echt super leuk en in mijn vertrouwde omgeving met mijn vertrouwde vriendinnen was het erg gezellig om zo bezig te zijn en te lachen en te delen.

Toen kreeg ik het nieuw van mijn Stampin Up! demonstratrice dat ze zou stoppen. En ik wist dus dat dit iets was, waar ik mijn ei in kwijt kon.

Natuurlijk waren er voor mij ook obstakels die ik moest overwinnen. Voor een meisje dat van nature heel verlegen is, was het wel een stap om me open te stellen voor onbekenden maar ik wist ook dat daar de grootste beloning lag. In de relaties met mensen. Nieuwe vriendschappen maken, ervaringen en creativiteit delen.

Dat blijf ik spannend vinden en moeilijk. Het is iets heel anders als je na verloop van tijd je vriendinnen laat zien wat je doet dan wanneer je een wild vreemde gaan aanspreken. De angst om afgewezen te worden en beoordeeld te worden blijft spelen. Ik wil me daar niet langer door laten tegenhouden. Want als je eenmaal door die onzekerheden heen bent, is er zo veel te behalen. Als ik kijk naar de nieuwe vriendschappen die zijn ontstaan tijdens de workshops om mijn keukentafel dan is dat iets waar ik van geniet.

Dus ja, ik ben begonnen omdat mijn Stampin’ Up! demonstratrice stopte maar dat is bij lange na niet de enige reden. Dit beroep, is er een die draait om menselijke interactie, creativiteit en de wens om te delen. En ook al zijn we allemaal onafhankelijke demonstratrices, we horen bij een team en zijn niet allen.

Wil jij nu ook nieuwe vriendschappen ontdekken, mensen inspireren en bij mijn team horen, dan kun je je inschrijven als Stampin’ Up! demonstratrice (de link staat helemaal onderaan die pagina). Of je dat nu wilt doen als ‘hobby-demo’ die alleen voor de korting gaat of dat je het ziet als carrière, iedereen is welkom.

Tot 31 augustus 2019 is het nu ook financieel extra aantrekkelijk om in te stappen. Want in je starterspakket mag je nu € 207,- aan producten uitkiezen (ipv €175,-) en hiervoor betaal je slechts €129,- Tevens krijg je een kortingscoupon voor €12 die je de volgende maand kunt inzetten. Hierover kun je meer terug lezen in dit bericht.

Wil je alle voordelen nog eens rustig nalezen kijk dan op deze pagina. Hier leg ik in detail uit wat de redenen zijn om in te stappen. Er zitten geen verborgen clausules. Als je het niks vindt, stop je gewoon.

Mocht je zelf een keer willen ervaren hoe het is om deel te nemen aan een workshop bij mij, meld je dan aan voor een van de geplande workshops. Als je liever hebt dat ik een workshop bij jou geef, dan dat natuurlijk ook. Neem dan contact op met me via het contactformulier of stuur me een mailtje.

Tot de volgende keer,

Leonie

onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving.

T