Hallo Prulleke,

De beperkingen waar we nu mee te maken hebben, zorgen voor extra creativiteit van mijn kant. Waar ik voorheen alleen workshops heb gegeven bij mensen thuis of aan mijn eigen keukentafel, is dat nu niet mogelijk. Daarom wil ik de Under My Umbrella workshop nu digitaal gaan geven.

Er waren tot nu toe 4 mensen die zich ervoor hebben opgegeven en ik heb de workshop dan ook gemaakt met hun in gedachten. Dat betekent dat ik heb gekeken naar de kleuren inkt die zij beschikbaar hebben en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Het kadootje bij deelname aan de workshop zou de stempelset zijn, dus dat kom bij deze mooi uit.

Hier is een link naar de lijst waarin alle producten staan die ik gebruikt heb. Als je wilt meedoen, dan zie je wat je allemaal nodig hebt. Als een product te vervangen is voor een niet Stampin’ Up artikel, kun je dat zien aan de omschrijving, maar ik zal ook overal de bestelnummers en prijzen bij zetten, voor als je exact hetzelfde wilt gebruiken als ik.

Als je graag mee wilt doen, kun je me een mailtje sturen met daarin je aanmelding en eventuele aanvullende bestelling. Vergeet dan ook niet om je adres door te sturen zodat ik weet waar ik alles heen moet sturen. Ik zal vervolgens een factuur maken en toemailen. Deze moet je uiterlijk 24 maart betaald hebben. Op 25 maart zal ik de bestelling plaatsen. Ik hoop dan uiterlijk 31 maart alles te ontvangen zodat ik snel de pakketjes kan maken en toesturen / bezorgen.

Op zaterdag 4 april zal ik om 14.00u live gaan met een Skype gesprek waarin we de 4 kaartjes samen kunnen maken. Zorg dus dat je ook Skype ergens op installeert en zorgt dat ik je kan toevoegen aan het gesprek. Zojuist heb ik een kleine test gedaan en alles lijkt te gaan werken zoals ik hoop. Maar het wordt dan mijn eerste keer dus heb een beetje geduld met me zodat ik mijn draai ermee kan vinden.

Je kunt je vanaf nu aanmelden en ik hoop je zaterdag 4 april te zien via Skype.

Blijf veilig, blijf gezond.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving