Hallo Prulleke,

Op bladzijde 24-26 van de augustus – december mini catalogus staat de Trimming The Town suite. Vanaf het moment dat ik het Designpapier zag was ik verkocht. Het papier leent zicht namelijk perfect voor een online workshop omdat het alles omvat dat je nodig hebt om een kaart te maken. Er zitten verschillende typen achtergrondpapier in van scene tot aan makkelijke uni prints. Deze zijn aangevuld met goede all-over prints met mensen, bomen en kransen. Daarnaast zitten er wat vellen in met afbeeldingen om uit te knippen of stansen waardoor je je aandachtspunt hebt en ten slotte is er ook een vel met allemaal spreuken in vier talen.

Foto van Stampin’ Up!

Het papier is zo goed dat ik een andere workshop heb verzonnen puur op basis van het designpapier aangevuld met wat stansen. Voor deze workshop heb ik echter wat meer elementen uit de suite gebruikt. Hierdoor heb ik 6 compleet nieuwe kaarten gemaakt die slechts een impressie geven van wat mogelijk is met dit collectiepakket.

Foto van Stampin’ Up!

Making a Difference

Een andere reden om met deze suite te willen werken, is dat het onderdeel uitmaakt van het Making a Difference programma van Stampin’ Up! Dit is het liefdadigheidsprogramma dat voor verschillende doeleinden wordt benut. Demonstratrices en medewerkers van Stampin’ Up! mogen ieder jaar hun goede doelen aandragen waar Stampin’ Up! zich dan op verschillende manieren voor inzet. Vanuit het hoofdkantoor worden ook regelmatig aanvullende doelen gekozen om te steunen. Dit jaar is besloten dat voor iedere Coming Home stempelset die wordt verkocht, hetzij individueel, als onderdeel van een productpakket of als onderdeel van het collectiepakket, € 3,- wordt gedoneerd aan een lokale instantie die zich inzet voor adoptie, pleegzorg of vruchtbaarheid. Het ‘lokale’ gedeelte betekent dat het wordt gegeven aan een instantie in het land waar de aankoop wordt gedaan. Dus stempelsets die in Nederland worden verkocht ondersteunen instanties die in Nederland zijn gevestigd. Door deze stempels te kopen kun je op een makkelijke manier een verschil maken in het leven van een ander.

Skype

De online workshop zal gegeven worden via Skype waardoor we real-time tweezijdig contact hebben. Als tijdens het maken iets onduidelijk is, kun je dat meteen vragen en ik kan meteen antwoord geven. Natuurlijk maak ik de projecten stap voor stap met je mee zodat je precies ziet hoe ik de zes verschillende projecten maak maar je bent natuurlijk altijd vrij om een andere interpretatie aan je kaart te geven. Hoewel je niet per se een camera nodig hebt om mee te kunnen doen, vind ik het leuk om je gezicht te kunnen zien en kun je hem gebruiken om te laten zien wat je gemaakt hebt. Het draagt ook bij aan de gezelligheid van zo’n middag als je elkaar ziet maar als je liever ongezien mee doet, kan dat ook.

Sneak Peek van de projecten die we gaan maken

Pakketten

Zoals voor al mijn online workshops heb ik ook deze keer 4 verschillende pakketten samengesteld. Dit is omdat niet iedereen dezelfde spullen of hetzelfde budget heeft om mee te werken en op deze manier kun je zelf kiezen welk pakket het beste bij je past. Ook kun je aan de hand van de Benodigde Materialen PDF kijken of je jouw pakket nog wilt aanvullen met andere gebruikte producten. Lees de PDF goed door, ik zal ook alternatieven aandragen waar dat van toepassing kan zijn. Mocht je nog iets missen of ergens specifiek vragen over hebben, dan kun je me altijd bereiken zodat ik een en ander kan toelichten.

Verzendkosten

Wanneer je het materialenpakket bij mij ophaalt, hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen. Ook bij pakket 1, de PDF, zijn geen verzendkosten van toepassing. In de andere gevallen breng ik € 5,75 aan verzendkosten in rekening. Dit is de standaard prijs van een pakketje dat met DHL verzonden wordt. Mochten de daadwerkelijke verzendkosten goedkoper uitvallen, bijvoorbeeld als het materialenpakket 2 als brievenbuspost bezorgd kan worden, dan stort ik het verschil terug op je rekening. Geef dus bij je pakketkeuze ook aan of je de spullen wilt afhalen of laten bezorgen. Wanneer je de workshop combineert met een bestelling die ook bezorgd wordt vanuit mijn huis, dan reken ik uiteraard slechts 1 keer verzendkosten. Let op: Online bestellingen via de Stampin’ Up! website zijn hiervan uitgesloten omdat deze rechtstreeks van het magazijn in Duitsland naar jou geleverd worden. Ik kan daar dus geen workshoppakket aan toevoegen.

Pakket 1: PDF € 10,-

Pakket 1 is het eenvoudigste pakket dat ik zal leveren. Deze zal bestaan uit een PDF met alle afmetingen en instructies om de projecten te kunnen maken. Je zult dan ook toegang hebben tot de online workshop zelf. Mocht je echter niet kunnen op het moment van de live workshop, dan kun je aan de hand van de instructies op de PDF de projecten ook zelf maken. Dit pakket is een ideale keuze voor bijvoorbeeld mede-demonstratrices die zelf de verschillende producten kunnen aanschaffen met hun persoonlijke korting. De PDF zal per e-mail toegestuurd worden wanneer de betaling is ontvangen. Dit pakket is exclusief materialen om de projecten te maken en heeft dus ook geen verdere verzendkosten.

Pakket 2: PDF & Materialenpakket €17,50

Pakket 2 is vergelijkbaar met pakket 1 alleen deze keer zit er ook een materialenpakket bij. Deze zal bestaan uit het kaartkarton, designpapier en andere gebruikte versieringen die je nodig hebt om de projecten te maken. Het kaartkarton is al zo veel mogelijk op maat gesneden en er zullen ook verschillende uitdraaien van stansen in zitten om de projecten te kunnen maken. De spulletjes zitten zo veel mogelijk in genummerde kaartzakjes, per project gesorteerd, om de workshop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik hoor graag van je of je de spullen komt ophalen of dat ik bezorgkosten moet doorberekenen. Wanneer je kiest voor Pakket 2 ontvang je tevens 1 strip op je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Pakket 3: PDF, Materialenpakket, Coming Home stempelset en 1 Blender Pen € 45,-

Dit pakket bevat wederom alles uit pakket 2 maar wordt aangevuld met de Coming Home stempelset. Deze zullen we tijdens de workshop flink gebruiken en is echt onvervangbaar door een andere stempelset. Bovendien kun je na de workshop nog flink verder knutselen met deze set. Ook voeg ik een losse Blender Pen toe. Deze heb ik gebruikt om de gestempelde afbeeldingen te kleuren. Ze worden verkocht in setjes van 3 stuks maar met 1 stift kun je verschillende kleuren gebruiken. Ik hoor graag van je of je de spullen komt ophalen of dat ik bezorgkosten moet doorberekenen. Wanneer je kiest voor Pakket 3 ontvang je 2 strippen op je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Foto van Stampin’ Up!

Pakket 4: PDF, Materialenpakket, het Coming Home productpakket en 1 Blender Pen € 75,-

Dit is het uitgebreidste pakket en de variant die je de meeste waarde oplevert zowel tijdens de workshop al daarna. Hierin zit alles van Pakket 2 maar deze keer aangevuld met het Coming Home productpakket. Dit productpakket (bundle) bestaat uit de Coming Home stempelset en de coördinerende Home Together stansen. Ook hier geldt het verzoek om door te geven of je het pakket komt afhalen of dat je het wilt laten bezorgen. Bij afname van pakket 4 ontvang je 4 strippen voor je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Foto van Stampin’ Up!

Deelnemen

Heb je zin om mee te doen met deze workshop stuur me dan voor zaterdag 28 november 2020 een mailtje (leonie@prulleke.nl) of app me (0634708903) om je aan te melden en je pakketkeuze daarbij door te geven. Je kunt dan eventuele aanvullingen op je bestelling ook doorgeven. Ik zal je dan een overzichtelijke factuur toesturen waarop ook mijn bankgegevens vermeld staan. De betaling dient 30 november op mijn rekening te staan zodat ik alles op 1 december kan bestellen. Ik ga er van uit dat ik alles dan uiterlijk rond 4 december binnen heb. Dan kan ik aan de slag met het maken van de pakketjes zodat deze 8 of 9 december verzonden kunnen worden. Dan heeft alles genoeg tijd om bezorgd te worden voor de workshop op zaterdag 12 december om 14.00u.

Mocht je graag een wekelijkse nieuwsflits van me willen ontvangen waarin ik alle komende workshops ook op tijd aankondig, dan kun je dat aan me doorgeven via leonie@prulleke.nl . Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik dat ook graag van je. Ik maak graag wat tijd vrij voor je om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! Demonstratrice