Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. De vierde week van de maand is dat telkens een project op basis van een Tic-Tac-Toe bord.

Tic-Tac-Toe

Tic-Tac-Toe is de Engelse benaming van het spel boter-kaas-en-eieren. Voor mijn Facebook Live uitzendingen bereid ik een vergelijkbaar bord met verschillende creatieve aanwijzingen voor. Je ziet het bord van deze week hieronder:

De bedoeling is dat je een winnende boter-kaas-en-eieren-lijn kiest. Dus horizontaal, verticaal of diagonaal en de corresponderende aanwijzingen verwerkt in je creatieve project. Ik doe dat tijdens de uitzending, maar ik deel het bord expres al een week eerder zodat mijn kijkers de tijd hebben om er zelf ook al mee aan de slag te gaan. Mochten ze dat willen, dan kunnen ze me een foto van hun creatie toesturen zodat ik deze kan laten zien tijdens de uitzending. Ik had daarom deze week maar liefst 6 voorbeelden, naast mijn eigen kaartje om te laten zien!

Bold As Your Lipstick-kaart

Voor mijn kaartje heb ik de aanwijzingen uit de bovenste horizontale lijn genomen. Shimmer zie je terug in het Shimmer Vellum dat ik heb gebruikt. Bovendien heb ik gestempels op Shimmery White kaartkarton. Helaas fotografeert die subtiele shimmer heel moeilijk. De strepen aanwijzing heb ik vertaald in de strookjes designpapier en kaartkarton. De toon-op-toon aanwijzing is in mijn geval in alle roze tinten verwerkt.

Dressed To Impress

Om mijn kaart te maken had ik voor de uitzending al verschillende tinten roze kaartkarton en diverse vellen designpapier in stroken gesneden Hiervoor had ik verschillende breedtes aangehouden variërend van 0,5 tot 1,5 cm. Eerst bracht ik een stuk Adhesive Sheet aan op mijn kaart waarna ik de strookjes redelijk snel kon opplakken. Het teveel sneed ik eenvoudig weg met mijn papiersnijmachine. Op een stuk Shimmery White kaartkarton stempelde ik de spreuk die ik met een van de Stitched So Sweetly stansen uit sneed.

Op een ander stukje stempelde ik de lippenstift uit Dressed To Impress. Deze gaat helaas uit het assortiment maar is niet afgeprijsd. Mijn afbeelding kleurde ik vervolgens met verschillende roze tinten Stampin’ Blends Markers. Deze alcohol stiften zijn ideaal om mee te kleuren omdat ze geen strepen geven. De alcohol zorgt ervoor dat de inkt even nat blijft waardoor je prachtige overgangen kunt maken tussen de verschillende kleuren. Toen ik klaar was met kleuren sneed ik de lippenstift uit met de All Dressed Up stansen. Deze gaat uiteraard ook uit het assortiment en is nu afgeprijsd. De set stansen, waar je ook hele leuke tasjes mee kunt maken, zijn nu maar € 33,60.

Ik plakte de elementen met Mini Stampin’ Dimensionals op de kaart. Om het kaartje af te maken plakte ik verschillende 2021-2023 In Color Jewels op de kaart. Deze gaan ook uit het asortiment en zijn afgeprijsd naar € 6,80 per pakje. Let wel op: op alle artikelen die uit het assortiment gaan geldt nu op=op.

Meedoen

Wil je de uitzending van 23 maart terugzien? Dat kan op de Prulleke Facebook pagina. Heb jij ook een kaart gemaakt met dit Tic-Tac-Toe-bord? Ik zou graag zien hoe jouw resultaat er uit ziet. Stuur me een foto of tag me op social media. Heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Opposites. Dit betekent dat ik met dezelfde producten twee kaarten zal maken in tegengesteld thema.

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice