Hallo Prulleke,

Afgelopen vrijdag deelde ik op mijn YouTube kanaal een leuke kaart die ik had nagemaakt van een voorbeeld uit de Sale-a-bration gids. Hierbij maakte ik ook gebruik van papier uit de Sale-a-bration brochure maar niet hetzelfde als uit het originele voorbeeld.

CASE

Een van mijn favoriete manieren om een kaartje te maken, is door een kaart te CASE-en. Het staat voor Copy And Share Everything. Je kiest een voorbeeld en neemt de elementen die je aanspreken en verwerkt deze in je eigen project. Voor mij is het vaak de layout die me het meest inspireert en dat was deze keer ook zo. De kaart die ik had gekozen staat aan de binnenkant van de kaft, op pagina 2.

Mijn interpretatie

De variant die ik zou maken zou het Day At The Farm papier laten stralen. Ik koos voor de twee patronen in wit en Cherry Cobbler en gebruikte deze om mijn kaart mee te maken.

Twee voor de prijs van één

Het voordeel van dit ontwerp is dat je er makkelijk twee kaarten tegelijk mee kunt maken. Omdat je meteen twee panelen snijdt. Daar maakte ik ook gebruik van en zodra de camera uitstond, heb ik een tweede kaart gemaakt. Dit setje ga ik versturen naar twee bijzondere mensen. De ene is mijn nieuwe teamgenoot en de andere is voor de klantenservicemedewerker die ons ontzettend heeft geholpen met het aanmeld proces.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg wat ik heb gedaan of optie twee: bekijk het YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice