Hallo Prulleke,

Als het goed is heb je er niet te veel van gemerkt maar ik ben een weekje weg geweest. Afgelopen week hadden we in het zuiden van het land herfstvakantie. Aangezien we al 1,5 jaar niet meer weg waren geweest, was het hoog tijd om naar het buitenland te gaan. De week voorafgaande aan de vakantie heb ik als een tierelier gewerkt. Ik wilde zorgen dat in mijn afwezigheid alles op mijn website en YouTube kanaal zo veel mogelijk zou doorlopen. Zodat ik met die wetenschap onbezorgd kon genieten van de Turkse zon.

Uitzicht vanuit onze slaapkamer

Vakantie

We hebben het heerlijk gehad met z’n vijven. Het weer was daar 26 tot 28 graden. Op een tweetal bewolkte dagen van 23 graden na hebben we alleen maar stralende zon gehad. De zwembaden waren wel fris maar het peuterbadje was prima voor de kinderen. Als de kinderen in de ochtend naar de kidsclub gingen konden mijn man en ik ook heerlijk ontspannen. Samen aan de beach bar met koffie (of cocktails) en een goed boek. Ja, we hebben echt genoten.

Chillen bij de Beach Bar

Realiteit

Als ik nu om me heen kijk, merk ik dat ik weer snel terug ben in mij normale wereldje. Mijn knutselspullen zijn een welkome afleiding van de bergen was die nu verwerkt moeten worden. De normale gang van zaken met zwemlessen, tandartsbezoek en kappersafspraken domineren nu mijn agenda al. Daarom probeer ik nu zo veel mogelijk terug te pakken naar genieten van het moment. Ik merk dat ik dat de laatste maanden uit het oog ben verloren. Ik had het zo druk met bezig zijn dat ik vergat om even stil te staan. Om te beseffen wat er zo fijn was aan wat ik doe. Wat een privilege het is om op deze manier mijn leven in te kunnen delen.

Elk moment genieten

Genieten

Het duurt wellicht wat langer voor ik iets af heb. Maar weet dat het komt omdat ik extra geniet van alles waar ik blij van word. En dat verdien jij ook! Heb je zin om een keer samen met mij te genieten van creatief bezig zijn? Kijk dan eens naar mijn evenementenkalender. Daarin staan allemaal creatieve momenten die we samen kunnen delen. Of je nu liever online of offline knutselt er zijn verschillende opties.

Ik kijk er naar uit om samen met je aan de slag te gaan. Laten we mooie projecten te maken waar we anderen ook blij mee kunnen maken.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice