Hallo Prullekes,

Eindelijk was het zo ver: de Teamdag. Wat ik precies moest verwachten wist ik ook niet, maar als ik de berichten op Facebook en Whatsapp kon geloven zou het een TOP dag moeten worden. Een beetje zenuwachtig liep ik, iets voor 10 uur naar de voordeur van speeltuinvereniging Kabouterdorp in Veldhoven. Ik besloot binnen te komen met een spontane ‘Hallo, ik ben Leonie, ik ben nieuw’ in plaats van zenuwachtig en stil in een hoekje te staan. Dat ging goed. Iedereen kwam zich een voor een voorstellen en een aantal namen herkende ik en dat liet ik dan ook weten. Om tien uur mochten we de zaal binnen. Er stonden vier groepen tafels met werkplekken en water en langs de rand stonden allemaal inspiratietafels. Daarop stonden de mooiste voorbeelden van kaarten, traktaties, schilderijtjes en 3d-projecten. Ik heb zo veel foto’s gemaakt. Wat een talent zit er in dit team! Het hoofdthema door de zaal was: Heel Holland stempelt, dat uiteraard een speling is op heel Holland bakt. Er hingen koksmutsen, en op de tafels stonden schortjes. Ook waren er bloemstukken gemaakt in oude taartvormen op iedere tafel. Dit belooft wat.

     

*foto’s van de inspiratietafels zijn genomen door Susanne Thijssen.

Het moment om de swaps te ruilen bleek nu ook aangebroken te zijn. Een swap is iets dat je gemaakt hebt, dat je ruilt tegen iets dat een ander gemaakt heeft. In dit geval hadden we hiervoor van onze up-line, Margriet, richtlijnen gekregen. Het moest 14,8 x 14,8cm zijn en we mochten de kleuren Crumb Cake, Night of Navy, Tranquil Tide en Chocolate Chip gebruiken aangevuld met zwart en wit. Het aantal kleuren dat we gebruikten maakte niet uit. Verder moest alles voorzien worden van je naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en blog en met een quote op de achterkant. Uiteraard was het de bedoeling Stampin’ Up artikelen te gebruiken. Ook moesten we er rekening mee houden dat alle bladzijden aan elkaar bevestigd zouden worden en dat daarvoor links boven gaatjes gemaakt zouden worden in onze bladzijden. Uiteindelijk zouden we een adresboek overhouden met alle teamleden erin. Super leuk, maar waar begin je?

 

Met de mannelijke kleurencombinatie zoals deze werd opgedragen, dacht ik in eerste instantie aan de In The City Hostess set, maar ik besloot uiteindelijk dat de gebouwen te klein waren. Toen leek me de Bike Ride set wel leuk. Dan kon ik een woordspeling maken met eens aan komen fietsen of zo. Maar ook dit is hem niet geworden. Ik koos tenslotte voor Coffee Cafe. En omdat ik een goede eerste indruk wilde maken en het er niet te simpeltjes van af wilde doen, besloot ik een interactieve pagina te willen maken. Op die manier keek niet iedereen meteen naar mijn koppie of mijn adres als ze het boek lieten zien aan anderen. De deksels van de koffiebekers konden uitgetrokken worden om mijn adres en foto te onthullen. Na behoorlijk wat stempelen en uitsnijden, kwam het einde in zicht. Mijn MISTI heeft nog nooit zo veel liefde gezien als tijdens het maken van de 36 bladzijden voor deze swap. En zonder hulp van mijn lieve vriendinnen van de vorige blogpost, had ik het niet eens kunnen maken want van de ene leende ik de Tranquil Tide inkt en van de andere de Timeless Textures stempelset.

De swaps werden ook goed ontvangen. Het was leuk om te zien hoeveel verschillende pagina’s gemaakt waren met dezelfde gegevens. Creativiteit zonder grenzen. Toen was het tijd dat we aan de slag werden gezet. We versierden koksmutsen met onze naam, maakten een mini album als tutorial van Janneke de Jong en maakten een paar extra bladzijden voor onze adresboeken als workshop van onze teamleider. Tussendoor hadden we een uitgebreidde lunch van verschillende door ons zelf gemaakte gerechten. Tegen kwart voor zes was het afgelopen. Het was inderdaad een TOP dag.

Ik ben blij dat ik in zo’n leuk team terecht ben gekomen en ik kijk uit naar nog veel meer leuke evenementen samen.

Tot de volgende keer,

Leonie