Hallo Prulleke,

Vorige week dinsdag was een spannende dag voor Team Prulleke. Degene die zich op hadden gegeven voor de Swap ontvingen op die dag namelijk de ruilkaarten van de teamgenoten. Natuurlijk deed ik er aan mee en ik wil vandaag de prachtige creaties van mijn teamgenoten aan jullie laten zien.

Thema

De aanleiding voor de swap was uiteraard de lancering van de nieuwe 2021-2022 jaarcatalogus. De bedoeling was dan ook om projecten te maken met de nieuwe producten uit die publicatie om elkaar te inspireren. We hebben behoorlijk wat talent in ons team en het was ook leuk om te zien dat we bijna allemaal iets anders hadden gebruikt om onze kaarten mee te maken. Niet alleen dat, er werden ook verschillende technieken gebruikt om de kaartjes tot stand te laten komen. Met veel trots deel ik daarom in willekeurige volgorde de swapkaarten van Team Prulleke:

Sirpa van der Heijden

Sirpa heeft een bijzondere fun fold kaart gemaakt die ze online had gevonden. Het heet een zig-zag-tower card. Hij is prachtig om te zien, aan alle kanten. Hij is stevig genoeg om goed te blijven staan maar past plat gevouwen gewoon in een envelop. Ze heeft de kaart versierd met de Color & Contour stempelset en bijbehorende stansen en heeft de bloemen extra versierd met wat Shimmery Chrystal Effects en de kaart nog wat extra sprankel gegeven met de 2021-2023 In Color Jewels.

Jolanda Stokvis

Dit kaartje is gemaakt met het prachtige Sweet Symmetry Designpapier. Jolanda heeft een horizontale grote strook en een kleinere verticale strook gebruikt om haar Slimline kaart mee te versieren. Ze heeft ook nog een paar afdrukjes gestempeld van de In Symmetry stempelset om de patronen en kleuren van het Designpapier te herhalen. Daarna heeft ze die met de hand uitgeknipt om het strookje met de spreuk erop te versieren.

Ingrid Nellen

Deze kaart is gemaakt met de Give It A Whirl stansen en dat maakt het een interactieve kaart. Door aan het wiel te draaien verandert de smaak van het ijsje namelijk. Ingrid heeft de kaart wat extra interesse gegeven door de Painted Textures Embossing folder te gebruiken.

Cindy Meinders

De Picture This stansen zijn gebruikt om deze leuke achtergrond te maken. Door de verschillende raampjes zie je allerlei afbeeldingen uit de Garden Birdhouses stempelset die gekleurd zijn met de nieuwe In Colors. Cindy heeft zelfs de binnenkant netjes afgewerkt met een kadertje waar ze haar boodschap in had geschreven en ook die versierd met twee van de vogeltjes.

Monique Berben

Bij deze kaart staat de In Symmetry stempelset in de hoofdrol. Monique heeft iedere bloem voorzien van zijn eigen blaadjes combinatie en heeft er met de Playful Alphabet stansen uitgesneden designpapier letters overheen geplakt. Het woord HAPPY heeft ze aangevuld met de birthday spreuk uit Biggest Wish.

Marion van Sabben

Om haar kaart te maken heeft Marion de Josephs Coat techniek gebruikt om de vogeltjes van Free As A Bird in de spotlight te zetten. De prachtige kleuren waarmee ze eerst haar achtergrond heeft gemaakt zijn de nieuwe 2021-2023 In Colors. De kaart is verder versierd met Soft Succulent elementen. Ook deze kaart is aan de binnenkant versierd om te passen bij de buitenkant.

Zoals ik al zei: er zit behoorlijk wat talent in Team Prulleke. Ik vind ieder kaart inspirerend om zelf ook iets te maken of het nu is met de producten die de dames hebben gebruikt of de technieken die ik toch echt een keer (of wat vaker) moet toepassen. En dat is uiteindelijk ook precies het doel van deze swap. Elkaar inspireren om kaartjes te maken en te versturen. Om elkaar en daarna anderen te verblijden door het delen van onze creativiteit.

Ik zal later in de maand nog een bericht delen waarin ik vertel over de swap die deze dames er voor mij in ruil hebben gekregen. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen op mijn site als je meer wilt zien.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice