Hallo Prulleke,

Deze keer heb ik wat prachtige voorbeelden om te delen die gemaakt zijn door Ingrid Nellen (www.inkycards.nl). Dit was natuurlijk voor onze catalogue launch party, maar ze zijn te mooi om slechts één keer te laten zien. Daarom wil ik vandaag nog eens rustig de tijd nemen om te laten zien wat Ingrid had gemaakt.

Celebrate With Flowers

Celebrate with Flowers stempelset, foto van Stampin’ Up!

De Celebrate With Flowers stempelset is een unieke set omdat deze een vertikale spreuk heeft. Dat is iets dat we niet vaak zien. Maar dat is juist een heel leuke manier om je spreuk te gebruiken zoals je hier kunt zien in de volgende drie voorbeelden van Ingrid Nellen.

Stap 1: simple stamping

Om te beginnen hebben we deze simple stamping kaart waarbij ze de bloem op een strook wit kaartkarton heeft gestempeld en vervolgens op een Pool Party basiskaart heeft geplakt. De verticale spreuk is een mooie manier om herhaling toe te passen als design element.

Stap 2: diepte toevoegen

In de iets uitgebreidere variant heeft Ingrid een stuk van het Pattern Party designpapier in de achtergrond gebruikt en daar met Stampin’ Dimensionals het bloempaneel op gelijmd. Om de kaart nog wat specialer te maken heeft Ingrid de voorkant wat smaller gemaakt en juist daar de spreuk gestempeld. Heel gaaf om te zien dat zo iets eenvoudigs zo veel impact heeft.

Stap 3: alle remmen los

Daarna heeft Ingrid er nog een schepje bovenop gedaan door het paneel met de bloem te matten op een strook Pacific Point kaartkarton die met de dots van de Checks & Dots Embossing Folder wat diepte heeft gekregen en daar een stuk Evening Evergreen Chevron Weave Ribbon achter te plaatsen. Ze heeft de kaart ook wat extra sprankel gegeven met de Blue Adhesive Backed Gems.

Ik denk dat deze set echt ideaal is om verschillende combinaties mee te maken en rustig uit te testen wat je kunt toevoegen als je daar klaar voor bent. Het is echt zo’n stempelset die je heel minimalistisch maar ook heel druk en vol kunt maken door meer toe te voegen en te werken met verschillende kleuren en laagjes met bloemen.

Bestellen

Wil jij aan de slag met deze stempelset, weet dan dat je deze via mij kunt bestellen. Als onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrice help ik je graag met je aankopen. Je kunt je bestelling plaatsen via de webshop of door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl. Daar kun je me ook bereiken als je nog andere knutselvragen hebt.

Morgen ben ik er weer met nieuwe inspiratie. Tot dan!

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice