Stempelclub

Er is niets zo krachtig als een handgemaakte kaart om iemand te laten weten dat we met ze meeleven. Of het nu gaat om dingen om te vieren of te herinneren. Wanneer je ze een handgemaakte kaart geeft, geef je een stukje van jezelf en dat delen voelt goed. Niet alleen het delen van je kaart voelt goed, het voelt ook goed om creatief bezig te zijn. Werken met je handen en iets maken uit wat basismaterialen. Je kunt dat nog leuker maken door samen met anderen bezig te zijn. Anderen met dezelfde hobby als jij leren kennen en nieuwe connecties bouwen. Want alles draait om mensen en relaties.

Samen stempelen

Stempelclub is voor mij een natuurlijke volgende stap. Ik wil een gemeenschap bouwen van mensen die dezelfde creatieve hobby hebben. Door samen te knutselen versterken we onze banden en door onze creaties te delen versterken we de relaties met anderen. Of je nu alleen een avondje afleiding wilt of dat je een doel hebt om een bepaalde hoeveelheid kaarten te versturen. Stempelclub is er voor jou.

Facebookgroep

Voor de Stempelclub zal ik een speciale Facebookgroep oprichten. Hierin kun je vooraf informatie vinden voor de Make&Take projecten, maar ook de laatste informatie over acties van Stampin’ Up!, evenementen van Prulleke en natuurlijk inspiratie die ik nergens anders deel. Het is vooral een plek waar je als clublid je hobby kunt delen. Je kunt er vragen stellen en zo de mening krijgen van de clubleden en elkaar inspireren met de projecten die je maakt. Uiteraard zal ik hier ook regelmatig wat posten.

Knutselen

Iedere derde donderdag van de maand zal er een online bijeenkomst zijn van Stempelclub. We zullen dan samen gaan knutselen. Hiervoor zul je van mij per post Make & Take pakketjes ontvangen van de benodigde verbruiksartikelen. Stempels, inkt en overige gereedschappen zijn niet inbegrepen. Er zal voldoende materiaal in zitten om 4 kaartjes te maken (2x 2 verschillende ontwerpen). Deze zullen we stap voor stap samen maken tijdens de Stempelclub avond. Mocht je echter die avond niet kunnen, dan zal ik zorgen dat je de werkbeschrijving kunt downloaden en een replay/video tutorial van de projecten terug kunt kijken.

Kosten

Stempelclub kost niets extra’s. De voorwaarde is dat je iedere maand een bestelling plaatst van minimaal €50,-. De looptijd van de Stempelclub is afhankelijk van het aantal deelnemers en zal minimaal 4 en maximaal 7 maanden zijn. Iedere deelnemer zal in de looptijd van de club namelijk 1 keer gastvrouw zijn. Dus wanneer de club uit 5 leden bestaat, moet je minimaal 5 keer een bestelling doen van €50,-. De persoon die zich als eerste aanmeldt krijgt januari, de tweede persoon februari enzovoort.

Gastvrouw

Iedere maand maak ik een gastvrouw-code aan voor de Stempelclubgastvrouw van de maand en deze code zal ik ook delen op de Prulleke Stempelclub Facebookgroep. Wanneer je dus niet in staat bent om de derde donderdag van de maand mee te doen met de Stempelclub, kun je nog steeds je bestelling plaatsen. Je bestelling moet uiterlijk de maandag na Stempelclub binnen zijn zodat de order op dinsdag gesloten kan worden. De gastvrouw weet dan op dinsdag hoeveel rewards zij verdient heeft. Wanneer een workshopbestelling namelijk hoger is dan €200,- ontvangt de gastvrouw minimaal 10% van het totale aankoopbedrag (exclusief verzendkosten dus) aan producten gratis uitzoeken. Uit het volledige, actuele Stampin’ Up! assortiment. Aangezien we minimaal 4 deelnemers hebben die ieder minimaal €50,- besteden, betekent het dat de gastvrouw van de maand minimaal €20 aan producten mag uitzoeken. Dit is tevens de reden dat je iedere maand minimaal €50,- moet besteden en niet twee maanden €40,- en de derde maand €80,-. Dat zou niet eerlijk zijn voor de eerste twee gastvrouwen. Je mag weliswaar meer bestellen dan €50,- en dat mag ook fluctueren per maand zolang het iedere maand minimaal €50,- is (excl. verzendkosten). Dus in dit geval zou twee maanden €50.- en de derde maand €70,- wel kunnen.

Verzendkosten

De bestellingen die je plaatst bij Stampin’ Up! worden rechtstreeks vanuit het magazijn in Duitsland naar jouw huis bezorgd. Hiervoor rekent Stampin’ Up! op iedere bestelling, ongeacht de grootte, €5,95. Deze kosten zitten niet inbegrepen in de minimale bestelwaarde voor deelname aan Stempelclub. Deze kosten tellen ook niet mee in het totaal besteedde bedrag waarover de Stampin’ Rewards worden berekend.

Samenvatting

In het kort is Stempelclub dus een groepje creatieve mensen die samen 1x per maand online kunnen knutselen en daarbij een bestelling plaatsen van minimaal € 50,- per maand exclusief verzendkosten. Hiervoor mag iedereen 1 keer gastvrouw rewards ontvangen over het totale bestelbedrag van de Stempelclub. Stempelclub duurt evenveel maanden als er deelnemers zijn. Dit zal tussen de 4 en 7 maanden zijn. Bij minder dan 4 aanmeldingen gaat Stempelclub niet door. Bij meer dan 7 deelnemers, zullen er meerdere clubs tegelijk gaan draaien om zo de toezegginsperiode te verkorten. Tijdens de laatste Stempelclub bijeenkomst kunnen we evalueren of er animo is om door te gaan, nieuwe clubleden te werven of te stoppen.

Inschrijven

Klinkt dit je wel gezellig en wil je mee doen? Geef je dan op via dit formulier. Ik zal maanden aan de gastvrouwen toewijzen in volgorde van aanmelding. Houd hierbij rekening dat januari, februari, juli en augustus Sale-a-bration maanden zijn en dat men dan bij besteding vanaf €60,- gratis Sale-a-bration artikelen mag uitzoeken. Dit kan het totale bestelbedrag beïnvloeden.

België

Tot slot moet ik je wijzen op een aantal beperkingen… Ik mag als Stampin’ Up! geen producten sturen naar landen waar Stampin’ Up! niet wordt verkocht (zoals bijvoorbeeld België of Spanje). Ik mag slechts versturen tot aan de grens. Als je als Belgische deelnemer toch mee wilt doen, weet dan dat je jouw bestelling en Make & Take pakket steeds in Nederland zult moeten ophalen. Dat kan bij een afhaalpunt (aan de Nederlandse kant van de grens) of bij mij thuis in Eindhoven.

Stampin’ Up! demonstratrice

De Stempelclub is bedoeld voor mensen die zelf geen Stampin’ Up! demonstratrice zijn. Instappen als demonstratrice na het opstarten van Stempelclub, ontbindt de commitment die je bent aangegaan met je clubgenoten NIET. Houd hier dus rekening mee wanneer je wenst in te stappen als demonstratrice.

Vragen

Heb je nog vragen of wil je dat ik iets toelicht? Stel je vraag gerust via Leonie@prulleke.nl.