Hallo Prulleke,

Heb jij wel eens gedacht of instappen een goede keuze voor jou zou zijn? Dan is dit het bericht voor jou!

Voordeligste keuze

Al meerdere malen heb ik verteld dat instappen de voordeligste keuze is wanneer je een flinke verlanglijst hebt. Je kunt dan namelijk voor €175,- aan producten uitkiezen en hiervoor betaal je slechts €129,-. Dat is een lekkere korting om te beginnen. Daarnaast ontvang je vanaf dat moment 20% korting op al je aankopen (na aftrek van de BTW). Daarmee bespaar je je een hoop geld…. of je hebt meer waar voor je geld als je kiest om je je te houden aan je originele budget.

Hobby demo

Wanneer je instapt, kun jij zelf bepalen hoe jij invulling geeft aan jouw demo-schap. Je kunt er voor kiezen om er een full-time baan van te maken en je te richten op het delen van je hobby en verkopen van de Stampin’ Up! producten. Je kunt op die manier enorm genieten van alles dat Stampin’ Up! biedt, je grenzen verleggen en je blijven ontwikkelen. Het is echter geen vereiste. Je kunt er namelijk als zo velen ook voor kiezen om ‘hobby-demo’ te blijven. Je geniet zelf van je korting zonder actief te delen wat jij doet met Stampin’ Up!. Zolang je ieder kwartaal je minimale omzet haalt (ongeveer € 370) blijf je actief als demonstratrice en kun je genieten van een aantal voordelen die speciaal voor demonstratrices zijn.

Voordelen

Naast de korting die je geniet op iedere order, biedt demonstratrice zijn ook andere voordelen. Zo mogen demonstratrices gebruik maken van de mogelijkheid om te pre-orderen. Een maand voor nieuwe producten gelanceerd worden, kunnen demonstratrices deze al bestellen. Bovendien staat er op de Demonstrator Website een apart gedeelte met exclusieve producten die alleen door (en voor) demonstratrices te bestellen zijn. Denk hierbij aan logo-materiaal, business tools en exclusieve producten.

Beloning

Stampin’ Up! biedt ook regelmatig verschillende manieren om wat extra’s te verdienen. Dat kan zijn met een creatieve uitdaging, een verkoop doel of diverse andere acties. De beloningen kunnen een bepaald product zijn, maar het kan ook een bepaalde waarde zijn waarvoor je producten mag uitzoeken. Deelname is altijd vrijwillig. Je hoeft nergens aan mee te doen als je dat niet wilt.

Training

Om je op weg te helpen is er een speciale Demonstrator Website waar je als demonstratrice kunt inloggen om allerlei informatie te vinden. Daarnaast is er een internationale Facebook Pagina voor demonstratrices die wordt beheerd door personeel van het hoofdkantoor waar ook veel informatie en inspiratie wordt gedeeld. En als lid van Team Prulleke ben ik er om je ook verder te helpen om je jouw doelen te laten behalen.

Gemeenschap

Stampin’ Up! is een internationaal bedrijf met vele demonstratrices uit Nederland, Duitsland, Groot Brittanië, Oostenrijk, Frankrijk, Canada, Amerika, Nieuw Zeeland en Australië. Iedereen deelt dezelfde passie voor het knutselen met papier en we moedigen elkaar aan. We zien elkaar als collega’s en niet als concurrenten. Door elkaar te helpen groeien, groeien we zelf ook. Wanneer je er voor kiest om actief te communiceren met deze groep zul je gesteund worden en zul je voelen hoe waardevol deze relaties voor je zijn. Maar naast de relaties met je collega’s, kun je als actieve demonstratrices ook uitkijken naar het scheppen van nieuwe vriendschappen. Door jouw hobby te delen met anderen maak je vanzelf een hoop nieuwe vrienden. Er ontstaan vriendschappen die je leven kunnen veranderen.

SUPERKORTING

Klinkt je dit allemaal al wel fijn in de oren. Dan moet je nu zeker even opletten. Tot 30 november 2021 kun je namelijk van alles dat ik hierboven heb genoemd (en meer, dit is pas het puntje van de ijsberg) genieten met extra korting. In plaats van de gewoonlijke € 129,- betaal je nu slechts € 100,- om in te stappen. En je mag daarvoor dus nog steeds €175,- aan producten uitzoeken. Bovendien krijg je hierbij zoals altijd een businesspakket (met oa catalogi, flyers en bestelformulieren) en je hoeft voor het startpakket geen verzendkosten te betalen.

Vragen

Mocht je toch nog twijfelen of meer informatie nodig hebben, neem dan (vrijblijvend) contact op met me zodat ik je onzekerheden weg kan helpen zodat jij de keuze kunt maken die het beste bij je past.

Instappen

Ben je er uit en ben jij klaar om je Stampin’ Up! avontuur nu te beginnen? Meld je dan aan via de link onderaan deze pagina.

Ik kijk er naar uit je welkom te heten in Team Prulleke.

Tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice