Spaarsystemen

Stampin’ Rewards

Wanneer je een workshop bij jou thuis organiseert en er wordt bij je besteld, dan kom je bij een totaal bestelling van boven de €200 al in aanmerking komen voor Stampin’ Rewards. Dit is een staffelkorting. Bij verkopen vanaf €200 mag je voor 10% van de omzetwaarde aan producten uitkiezen uit de catalogus. Dus stel er is voor €215 verkocht dan mag jij voor €21,50 aan producten uitkiezen. Vanaf €375 is dat 12%, boven €550 voor 14% en als er voor meer dan €725 is verkocht dan mag je voor 16% van dat bedrag producten uitkiezen. Als extra bonus mag je bij verkopen boven €550, 1 artikel uit de catalogus kopen met 50% korting.
De workshopomzet bestaat uit de artikelen uit de catalogus exclusief eventuele verzendkosten.
Het bedrag aan procentuele korting  kan niet worden toegepast op de 50% korting artikelen.
Artikelen die in aanmerking komen voor de 50% korting zijn alle niet afgeprijsde artikelen en bundels.

Prulleke Spaarkaart

Naast de Stampin’ Rewards die je kunt verdienen door een workshop de organiseren, kun je bij iedere bestelling bij mij in aanmerking komen voor spaarpunten. Hiervoor gelden de volgende spelregels.

Plaats een bestelling bij mij tijdens een workshop, door een mailtje te sturen of per telefoon (zie contact voor alle mogelijkheden). Alleen bestellingen die je bij mij plaatst komen in aanmerking voor mijn spaarpunten. Voor elke besteding van €50 aan Stampin’ Up artikelen krijg je 1 punt. Bij 10 spaarpunten mag je een stempelset ter waarde van maximaal €25 uit een actuele catalogus kiezen (jaarlijkse, beginners- of seizoenscatalogus). Hostess Stempelsets zijn uitgesloten. De punten zijn niet inwisselbaar voor geld, alleen voor een stempelset (t.w.v. max. €25). Spaarpunten staan op naam (1 klant per spaarkaart) en zijn niet overdraagbaar. Wanneer je samen met anderen bestelt, maar wel apart wilt sparen, moet je dat duidelijk doorgeven bij de bestelling. Als dat niet gebeurt, gaan de spaarpunten automatisch naar degene die bestelt. Wijzigingen en aanpassingen van de factuur achteraf zijn niet mogelijk.
Een spaarpunt vervalt 1 jaar na datum.

  • Let op:
    Alleen bestellingen die een veelvoud van €50 zijn komen in aanmerking voor een punt. Een bestelling van €49 komt dus niet in aanmerking voor een punt terwijl een bestelling van €201, 4 punten oplevert (en ook nog eens 10% aan Stampin’ Rewards). De hoeveelheid verdiende spaarpunten staat vermeld op de factuur.
  • Verzend- en workshopkosten, teveel aan Stampin’Rewards, 50% korting artikel, alsmede producten uit de persoonlijke uitverkoop van Prulleke (retired, nieuw of tweedehands) komen niet voor spaarpunten in aanmerking.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van je facturen/ orderformulieren en spaarpunten. Je kunt een spaarkaart printen, met deze link, en deze bij je facturen bewaren.
  • Vul de spaarkaart zelf in. Bij een totaal van 10 spaarpunten kun je hem naar me toesturen (ingescand, gefotografeerd of gemaild) of afgeven. Ik zal de spaarkaart dan controleren en indien akkoord zal ik de gekozen stempelset zo spoedig mogelijk leveren.
  • Voorwaarden kunnen worden aangepast.
  • Startdatum spaarsysteem: 03-01-2018