Hallo Prulleke,

Vorig jaar was de derde vrijdag van de maand de dag waarop ik meedeed aan de Stampin’ Hop Blog Hop. Dit jaar hebben we er echter voor gekozen om een InstaHop te houden.

Stampin’ Hop

De Stampin’ Hop is een initiatief van mijn teamgenoot Ingrid Nellen (InkyCards.nl). Zij heeft een aantal Stampin’ Up! demonstratrices verzameld om iedere maand een hop mee te houden waarbij we binnen vooraf bepaalde thema’s onze projecten delen. Hiervoor zullen we uiteraard uitsluitend actuele Stampin’ Up! producten gebruiken (tenzij we iets moeten gebruiken dat niet in het assortiment zit). Op die manier is het voor jou ook meteen makkelijk om je favoriete creaties na te maken.

InstaHop

Aan het einde van het jaar hebben we geëvalueerd hoe we het vonden gaan en toen kwam het idee om er een InstaHop van te maken. Vanaf nu kun je dus iedere derde vrijdag van de maand om 19:00u een Instagram bericht vinden van me en dan door klikken langs alle anderen.

Thema

Ook dit jaar heeft Ingrid weer een lijst met thema’s samengesteld en deze maand is dat ons favoriete artikel uit de januari-april mini catalogus zijn. Dit kon alles zijn. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar wat de anderen als lievelings product hebben gekozen.

Sweet Citrus

Voor mij was de keuze meteen heel duidelijk: de Sweet Citrus bundle. Ik ben zowiezo al gek op allerlei citrus vruchten omdat ze mooie felle kleuren hebben. Daarnaast bevat de bundle de Hybrid Embossing Folder. Dat is dus een Embossing mal en een set stansen! Weet je hoe veel variatie je daar mee hebt? Enorm veel.

Limoentjeskaart

Uit het Dandy Designs Designer Series Paper pak, koos ik een paar gezellige printjes die ook meteen hielpen om het kleurschema van mijn kaart te bepalen. Het Dandy Designs papier is ook en favoriet van me. Deze komt echter niet uit de mini catalogus maar staat in de Sale-a-bration brochure. Het is een dubbeldik pakket met designpapier dat je gratis kunt kiezen wanneer je tijdens Sale-a-bration (nog tot 28 februari) een bestelling plaatst vanaf €120,-.

Omdat er dus allemaal groene en paarse stippen in het papier zitten, besloot ik om deze keer limoentjes te maken met de stempels. Om de boel verder te versieren stempelde ik ook een aantal keer de bloemen met Fresh Freesia inkt. Ik sneed alles uit met de stansen maar gebruikte de embossingmal deze keer niet. Met nog een tweede strookje dessinpapier erbij, viel de compositie snel op zijn plaats. Nu hoefde ik alles alleen nog vast te plakken met m’n Tombow lijm en enkele stukken met Dimensionals voor wat diepte.

Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn kaartje. Je kunt het me zoals altijd laten weten in de comments. Vergeet niet om op Instagram verder te klikken langs de berichtjes van de andere Stampin’ Hoppers.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice