Hallo Prulleke,

Zoals je hebt kunnen lezen in mijn uitgebreide verslag ben ik helemaal dol op de nieuwe Stampin’ Cut & Emboss machine. Hij ziet er niet alleen heel mooi uit, hij werkt ook geweldig. Snijdt moeiteloos en zorgt voor diepe gedetailleerde embossing. Ik kan er niet genoeg geweldige dingen over zeggen.

Omdat ik graag deel als ik enthousiast ben over een nieuw product, wil ik dat in dit berichtje even extra doen. Want er is namelijk nog een product waar ik helemaal dol op ben:

Adhesive Sheets

Deze zelfklevende vellen zijn vellen met lijm. De bedoeling is dat je een schutvelletje van de lijmlaag afhaalt en er je kaartkarton op plakt. Vervolgens knip je het tot de maat die je nodig hebt. Nu kun je eenvoudig zelfs de meest gedetailleerde stansen uit je kaartkarton snijden en maak je er als het ware een sticker van. Je kunt nadat je de vorm hebt gestanst het andere schutvelletje namelijk verwijderen van de achterkant van je vorm en hem zo opplakken. Je hoeft niet super voorzichtig kleine stipjes lijm aan te brengen en hebt geen lijm die achter je stans vandaan sijpelt. Het is snel, schoon en eenvoudig. In een pak zelfklevende vellen zitten 12 vellen van 15,2 x 30,5 cm (6″ x 12″). En omdat je de Adhesive Sheet op maat knipt, gebruik je niet onnodig veel en gaat het heel lang mee.

Speciale aanbieding

Nu viel het mij op dat deze twee producten samen een ideale combinatie vormen. Daarom leek het mij leuk om een speciale aanbieding te geven in september:

Als jij tussen 1 en 30 september 2020 de nieuwe Stampin’ Cut & Emboss Machine bij mij aanschaft, krijg je er van mij een pak Adhesive Sheet ter waarde van € 12,- bij kado.

Wil je gebruik maken van deze geweldige aanbieding, geef je bestelling dan door via een mailtje naar leonie@prulleke.nl. Uiteraard hoef je je niet te beperken tot alleen de Stampin’ Cut & Emboss Machine. Wat is er nu leuker dan je nieuwe machine uit te proberen met een spiksplinternieuwe stansenset of leuke embossing folder? Ik verzorg je bestelling graag voor je. En vergeet ook niet dat je in aanmerking komt voor Stampin’ Rewards als je bestelling boven de € 200,- uit komt. Lees hier meer over op deze pagina.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik graag van je.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice