Woensdag is een van mijn vriendinnen getrouwd. Ze werd vorig jaar verrast door haar man en wat vrienden toen hij haar op het strand tijdens hun vakantie in Thailand ten huwlijk vroeg. Ze waren die dag precies 10 jaar samen en nu hebben ze gevierd dat ze dat de rest van hun leven nog willen blijven. Prachtig toch. En daarom kon ik eindelijk een kaart maken met mijn Favorite Flowers stempelset van Simon Says Stamp. Ik hoop dat ze hem mooi vinden en dat ze een prachtige dag hebben gehad waar ze met mooie herinneringen aan terug denken terwijl ze genieten van hun huwelijksreis. Ik wens ze nog veel liefdevolle, gelukkige en gezonde jaren samen.

Trouwkaart N & N

Stempels: SSS Favorite Flowers CS: SU Whisper White, Made by ME Metallic paper, Made by ME Kraft Card and Envelope, Inkt: SU Basic Gray, TH Distress Ink in Dried Marigold, Iced Spruce, Milled Lavender, Scattered Straw, Shabby Shutters, Shaded Lilac en Victorian Velvet Ponsen: Vlinder pons van Action