Hallo Prulleke,

De catalogi van Stampin’ Up! staan niet alleen vol met schitterende stempelset, prachtig papier en verrassende versiersels er staan ook honderden projecten in die gemaakt zijn door het getalenteerde team aan ontwerpers. Deze projecten hebben net zo veel als doel je te inspireren als je over te halen tot een aankoop. Het leuke is dat je deze geweldige voorbeelden ook kunt CASE-en. Dat is de afkorting voor Copy And Share Everything. Zolang je eer geeft aan de bron van je inspiratie mag je kaarten, dozen en tasjes namaken. Dat kan zijn dat je ze een-op-een namaakt of dat je bepaalde delen gebruikt als inspiratie.

Origineel

Voor mijn YouTube filmpje van vandaag heb ik een kaart uit de jaarcatalogus geCASEd. Je vindt hem op pagina 33. Het is het kaartje dat rechtsboven staat met ijsjes. Ik vond de rustige minimalistische aard van dit kaartje heel mooi. Ook vond ik de kleurencombinatie prachtig. Hoewel ik koelere kleuren gekozen heb voor mijn kaart, heb ik het wel in de pastelachtige hoek gehouden.

Inspiratie foto van pagina 33 jaarcatalogus, foto van Stampin’ Up!©2021

Snowman Season

De eenvoud van het ontwerp van deze kaart sprak me enorm aan. Het is 3 keer dezelfde afbeelding, uitgeponst en opgeplakt. In plaast van de ijsjes koos ik er voor om gebruik te maken van de winterse variant daarvan: een sneeuwpop. Snowman Season is een perfecte match om dit kaartje te recreëren. De afbeeldingen zijn een vergelijkbare maat en ze kunnen net als de ijsjes uitgeponst worden.

Designpapier

Hoewel ik vele koelere kleuren heb gekozen ben ik wel trouw gebleven aan het origineel in andere opzichten. De basiskaart van de ijsjes kaart is met de spikkeltjesstempel bedrukt. Ik deed hetzelfde maar dan met de sneeuwvlokken. Het designpapier dat ik heb gekozen komt uit het 2021-2023 In Colors pakket. Ik koos de kleur Fresh Freesia. Deze bijzondere kleur combineert zowel met warme als koele tinten en versterkt beide.

Spreuk

Nadat ik mijn sneeuwpoppen had bevestigd, heb ik ze voorzien van een laagje Wink Of Stella Glitter Pen. Zo krijgen ze pas echt een sneeuwglans. Als laatste moest ik mijn spreuk nog toevoegen. De Happy Birthday uit het origineel verving ik met Merry Christmas. Bij de spreuken zijn klassiekers en zijn van vergelijkbare maat en font. Het moest gewoon zo zijn.

Eindresultaat

Zoals je ziet is het een heel leuk kaartje geworden om iemand een vrolijke kerst mee te wensen. Wil je het proces van het maken van het kaartje zien? Dan kun je kijken naar deze link. Die neemt je namelijk naar het betreffende filmpje op mijn YouTube kanaal.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat die vooral achter in de opmerkingen onder dit bericht.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice