Hallo Prulleke,

Dat is lang geleden, hè? De zomervakantie is hier officieel voorbij en dat betekent dat er werk aan de winkel is voor mij. Zo zijn er in september weer allerlei leuke acties waar je gewoon van moet profiteren.

Perfecte Partners

We hebben zes nieuwe stansensets die stuk voor stuk bij een fijne, feestelijke stempelset passen. Deze sets passen perfect bij stempelsets die je terug kunt vinden in de jaar- en mini catalogi. Hoewel de stempelsets alleen al heel veel creatieve mogelijkheden bieden, kun je gewoon nog meer wanneer je ook de bijpassende stansen hebt. De stansen voor de sets zijn nu los verkrijgbaar als je de stempels al hebt aangeschaft.

Voordeel

Mocht je echter van deze Perfecte Partners de stempels nog niet hebben aangeschaft, dan valt er nu extra voordeel te behalen. Je kunt de stempels en stansen namelijk ook als bundle kopen en zo 10% op de individuele aankoop besparen! Wie wil dat nou niet?

Ik begrijp dat je nu supernieuwsgierig bent naar welke stempels precies stansen krijgen voor deze Perfecte Partners actie. Daarom leek het me leuk om ze door Paul van Stampin’ Up! in een filmpje aan je te laten zien:

Wat zijn ze leuk, hè? Welke is jouw favoriet?

Vind je het fijner om het aanbod als een PDF te bekijken? Dan heb ik hier een link voor je.

Denk er aan dat je de stansen alleen deze maand kunt kopen. Na 30 september zijn ze niet meer verkrijgbaar.

Weekly Deals

Een ander leuk aanbod in september zijn de Weekly Deals. Iedere woensdag wordt er een nieuwe selectie met afgeprijsde artikelen gedeeld op de Stampin’ Up! webshop. Deze aanbiedingen zijn alleen vandaag nog geldig maar morgen zal ik laten zien wat er dan in de aanbieding is gekomen. Het gaat hier ook om artikelen uit de jaar- en mini catalogus. Bekijk de actuele weekly deals hier.

Gastvrouwcode beloning

Tenslotte wil ik je wijzen op een nieuwe Prulleke-actie. Wanneer je namelijk zelfstandig je bestelling plaatst via de webshop, kun je van mij een beloning krijgen. Wanneer je bestelling minimaal €50,- is (excl. verzendkosten) en je de gastvrouwcode SJBZVXHQ gebruikt ontvang je een flesje multipurpose liquid glue (Tombow) van me. Let op dat je deze code niet gebruikt als je bestelling boven de € 200,- uit komt. Je komt dan in aanmerking voor Stampin’ Rewards. Ik ontvang dan een melding en zal ik zorg er voor dat jij ook je flesje lijm toegestuurd krijgt.

Volop redenen om eens naar je verlanglijstje te kijken en een mooie bestelling te plaatsen. Morgen ben ik er weer met de nieuwe weekly deals die van 8 t/m 14 september geldig zijn.

Shop ze en veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice