Prulleke Product Pakket

Featured Image

Als je door de catalogi van Stampin’ Up! bladert, is het makkelijk om overweldig te raken door alle mooie producten die er in staan. Dat heb ik namelijk ook. Nadat ik de catalogus een tweede keer heb doorgekeken begin ik pas aan het maken van mijn verlanglijst. Deze moet nog een aantal revisies ondergaan voor hij past bij het budget dat ik voor mezelf heb gesteld.

Wellicht loop jij er ook tegenaan dat je zo veel leuks ziet maar het budget niet hebt om alles te kopen. Bovendien heb je waarschijnlijk de tijd niet om alles op te maken! Daar heb ik nu een leuke oplossing voor bedacht: Prulleke Product Pakketten.

Prulleke Product Pakket

Om de vier weken, bied ik een nieuwe kit aan gebaseerd op een van de designpapieren uit de collectie. Het fijne aan de Prulleke Product Pakketen is dat ze bestaan uit gedeelde pakketten designpapier en embellishments aangevuld met coördinerend kaartkarton en andere basiselementen.

Met de Prulleke Product Pakketten kun je als het ware een beetje proeven aan de producten. Je kunt kijken hoe de spullen er uit zien, de kwaliteit voelen en ervaren hoe mooi alles bij elkaar past. Als je meer wilt hebben omdat je helemaal verliefd bent geworden op de prachtige producten dan kan het, maar weet dat er een paar weken later een volgend pakket uitkomt om te proberen.

Uitbreiden

De Prulleke Product Pakketten bestaan uit verbruiksartikelen. Dat betekent dat er alleen artikelen in zitten die je op maakt als je ze gebruikt. Het betekent ook dat er geen inkt, stempels, stansen of ponsen in de kit zullen worden opgenomen. Deze zijn uiteraard los bij te bestellen als je je pakket wat verder wilt uitbreiden. Soms zullen er wel uitgeponste of uitgestanste vormen aan de kit worden toegevoegd zodat je toch gebruik kunt maken van bepaalde speciale elementen. Echter, per de richtlijnen van Stampin’ Up! mag ik geen gestempelde afbeeldingen versturen/verkopen dus ik zal geen gestempelde elementen toevoegen.

Alternatieven

Wanneer je de stempelset die coördineert met het Prulleke Product Pakket niet wilt aanschaffen, hoeft dat natuurlijk niet. Je kunt ervoor kiezen om de afbeeldingen uit het Designpapier uit te knippen als versiering voor je project of je kunt gebruik maken van een stempelset die je al in je bezit hebt. Vaak kunnen meerdere sets gebruikt worden dus voel je niet verplicht om iets aan te schaffen waar je niet achter staat. Anders gebruik je het toch niet en dat is jammer.

Inspiratie

Natuurlijk wil ik je ook inspiratie bieden, want ik zou het vervelend vinden als je je Prulleke Product Pakket niet zou gebruiken omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Wat ik doe is iedere week (4 weken lang) een tutorial filmpje naar je mailen van een voorbeeld project gemaakt met de materialen uit de kit. Hier zal ik wel gebruik maken van aanvullende stempels, stansen, ponsen etc. om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met de producten van de suite. Je kunt er voor kiezen de projecten na te maken zoals ik ze maak, aan te passen met de materialen die jij ter beschikking hebt of om er helemaal niks mee te doen en je eigen projecten bedenken met de materialen uit het Prulleke Product Pakket. Het is allemaal goed.

Kosten

Ben je al een beetje enthousiast over de Prulleke Product Pakketten geworden? Dan wil je vast ook weten wat het je gaat kosten als je er een wilt proberen. Een kit zal € 17,50 kosten. Dit is exclusief verzendkosten. Als je hem dus bij mij thuis komt afhalen blijft het bij de € 17,50. Moet ik hem aan je versturen, dan bereken ik alleen de daadwerkelijke verzendkosten. Als het per brievenbuspost kan, zal ik dat doen. Wil je je bestelling echter aanvullen met bijvoorbeeld de stempels en wat inkt en het wordt een pakketje, dan bereken ik die kosten aan je door. De verzendkosten zijn maximaaal € 5,75 voor een pakje dat wordt bezorgd door DHL.

Team Prulleke

Omdat ik dol ben op mijn teamgenoten mogen zij de pakketten aanschaffen met korting. Zij kunnen immers zelf kiezen om alle artikelen los te kopen met hun eigen korting, dus vind ik het gepast dat zij het Prulleke Product Pakket kunnen kopen met wat korting. Mijn Prullekes betalen daarom voor een kit geen € 17,50 maar slechts € 15,- per keer. Wil jij ook de kits met korting van me kopen? Overweeg dan om in te stappen als demonstratrice. Het is niet alleen de beste deal, het is ook supergezellig.

Welke producten gaan in de kits komen?

Voorlopig heb ik de volgende kits in de planning staan:

  • 2022-2024 In Colors (deadline 1 mei)
  • Tea Boutique (deadline 29 mei)
  • Hues of Happiness (deadline 26 juni)
  • Nader te bepalen (deadline 24 juli)

Tegen die tijd komt de nieuwe mini catalogus uit dus dan hebben we weer nieuwe producten om uit te kiezen. Kom regelmatig terug voor de laatste updates.

Mocht iets onduidelijk zijn, dan kun je met uiteraard contacten via alle bekende kanalen.