Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. De derde woensdag van de maand is dat een kaart met het aankomende Prulleke Product Pakket. Tijdens de uitzending laat ik zien wat er allemaal in het pakket zit en vervolgens maak ik er een kaartje mee. Afgelopen week deelde ik het Artfully Composed Prulleke Product Pakket.

Prulleke Product Pakket

Het idee achter het Prulleke Product Pakket is kennis te kunnen maken met verschillende suites aan producten zonder dat je alles hoeft aan te schaffen. Doordat de pakketten zijn samengesteld op basis van het designpapier heb je meteen allerlei coördinerende producten. In het pakket zitten alleen verbruiksmaterialen. Dus geen stempels of inkt. Deze kun je uiteraard toevoegen maar vaak kun je ook knutselen met alleen de materialen uit het pakket of deze zijn te combineren met materialen die je al hebt.

Bovendien ontvang je bij het Prulleke Product Pakket ook links naar 4 verborgen filmpjes waarin ik een project deel gemaakt met de materialen uit het pakket. Je hebt dus niet alleen de producten maar ook inspiratie om direct aan de slag te kunnen.

Artfully Composed kaart

Voor de uitzending had ik een grove schets gemaakt van wat ik wilde doen. Ik wilde designpapier in de achtergrond en daar overheen wilde ik stempelen. Ik wilde wat bladeren stansen en bestempelen en deze midden op mijn kaart bundelen. Ook wilde ik er een spreuk bij. Om de kaart verder te versieren strooide ik de Faux Sea Glass Shapes over de kaart. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat.

Wil jij na het zien van dit bericht zelf ook lekker aan de knutsel maar heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Tic-Tac-toe. Dit betekent dat ik een winnende boter-kaas-en-eieren-lijn van het onderstaande schema zal gebruiken en de corresponderende aanwijzingen zal verwerken in een kaart. Ik heb al verschillende voorbeelden van kijkers mogen ontvangen die hier ook al mee aan de slag zijn gegaan. Zo leuk! Ook die zal ik vanavond in de Live uitzending laten zien.

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice