Hallo Prulleke,

Een tijd geleden vertelde ik tijdens een Facebook Live uitzending dat ik bezig was met het maken van swaps voor een Stampin’ Up! evenement waar ik heen ging. Een van mijn kijkers stelde toen voor om een kerstswap te doen met wie maar mee wilde doen van de Prulleke Live uitzendingen. Ik hou er van om creativiteit te delen en het leek me een prima idee om zo een interactie met mijn kijkers te hebben. Het voelt immers ook als meer dan wat anonieme namen die voorbij komen.

Wat is een swap?

Swappen is het Engelse woord voor ruilen. Het is dus de bedoeling dat je een kaartje ruilt. Debby, die het organiseerde, maakte een aparte groep aan waar we onze adressen konden delen en we spraken af om op 6 december de kaarten op de bus te doen. Een paar dagen later zouden we allemaal de kaarten van elkaar ontvangen. Inmiddels zijn we al weer een paar weken verder, maar wegens persoonlijke omstandigheden ben ik nog niet eerder in staat geweest om de prachtige creaties die ik heb ontvangen met jullie te delen. Gelukkig komt dat vandaag goed. In geen specifieke volgorde zijn dit de kaarten die ik mocht ontvangen van de Prulleke Fans Kerstswap:

Elly Liebeek

Deze eerste kaart is gemaakt door Elly Liebeek. Zij heeft het prachtige Gingerbread & Peppermint papier gebruikt. Het is helaas al een tijdje uit het assortiment maar zo zie je maar dat producten zoals deze geen houdbaarheidsdatum hebben.

Mary Schirmann

Een hele andere kaart is deze beauty van Mary Schirmann. Zij heeft de stempels het werk laten doen en een prachtig kluster gestempeld met verschillende sets. Ik vind het altijd zo knap om te zien hoe Mary schijnbaar moeiteloos de stempels weet te combineren. Heel mooi.

Corrie van Erve

Corry gebruikte schitterende elegante stansen om haar kaart te maken. Door het kleurenpallet simpel te houden gaat de aandacht echt naar de gestanste details. Een leuk accent zijn de gekleurde Rhinestones in de kerstboom. Wat je helaas niet zo goed kunt dien op de foto is de prachtige shimmer glans die over het blauwe cardstock zit. Deze voegt heel veel toe aan de kaart. Heel gaaf gedaan!

Marissa de Bruijne

Kijk nou naar dit schattige eland! Hij is gemaakt door Marissa de Bruijne. Ze heeft ons wel vaker laten genieten van haar kleurkunsten waar ze ook echt een goed oog voor heeft. De eland is natuurlijk geweldig leuk. Het sneeuwvlokjes papier past er ook perfect bij. Ik ben dol op deze kaart.

Masjenka Westra

Masjenka is dol op de gnomes en daarin is ze zeker niet de enige! Bij eerdere Facebook Live uitdagingen heeft ze deze stempelset gebruikt om prachtige resultaten te delen. Het is gewoon een superleuke set. En voor wie het nog niet wist…. de gnomes komen in een lente versie terug in de januari-april mini catalogus! Wat deze kaart ook leuk maakt is de achtergrond van strookjes. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die een hoop restjes kaartkarton heeft en dit is een hele leuke manier om zo wat van die restjes op te maken.

Ingrid Nellen

Ingrid heeft in november iedere dag een andere kerstkaart geplaatst op haar blog (www.inkycards.nl). Heel knap natuurlijk. Een van de kaarten die ze daar heeft gedeeld is deze. Ze vertelt in haar blog bericht dat ze retired spullen heeft gebruikt. Dus deze producten zitten niet in het actuele Stampin’ Up! aanbod. Maar dat neemt niet weg dat je er nog steeds prachtige kaarten mee kunt maken. Lees gerust meer over deze kaart op Ingrid’s Blog.

Debby van Tulden

Deze funfold kaart is van Debby van Tulden, de aanstichter van de swap. Wanneer je de vierkante flap optilt, kun je diagonaal de kaart openen. Het is zo’n leuk model. Die ga ik zeker een keer namaken. Ook is dit kerstpapier natuurlijk helemaal geweldig. Ik hou van alle felle kleurtjes en de kerstballen zijn zo schattig. Het is een hele leuke kaart geworden.

Mijn kaart

Ben je benieuwd naar mijn kaart. Dan kun je een kijkje nemen op mijn YouTube-kanaal. Daar heb ik namelijk al een paar weken geleden het filmpje geplaatst waarin ik laat zien hoe ik mijn kaartjes heb gemaakt. Je kunt hem hier bekijken:

Dat was hem weer voor vandaag. Ik hoop dat je hebt genoten van alle prachtige creaties die ik hier heb mogen delen. Ik ben momenteel druk bezig met voorbereidingen voor 2023 en kijk er naar uit om snel weer meer met je te delen. Denk er aan om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, als je dat nog niet hebt gedaan. Dan kan ik je op de hoogte houden van alle Stampin’ Up! en Prulleke informatie.

Mocht je nog iets willen bestellen, dan help ik je daar ook graag meer. Bestellingen kun je mailen naar leonie@prulleke.nl of zelfstandig plaatsen via leoniefrancois.stampinup.net en dan op de Bestel Nu knop drukken. Denk bij bestellingen onder €200,- aan de gastvrouwcode die je in de rechterzijbalk van deze site ziet (of wat naar beneden scrollt als je op een device kijkt).

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice