Hallo Prulleke,

Toch blijft het een beetje spannend als je iemand anders de macht geeft over je project. Afgelopen woensdag mochten de kijkers van mijn Live uitzending via Facebook weer stemmen op de artikelen die ik moest gebruiken om een kaartje te maken.

Het begon al met de keuze wat voor kaart het zou moeten worden: Gatefold of Slimline? Gatefold won. Daarna mochten ze kiezen welke kant van het Designpapier zichtbaar zou zijn en welke stempelset ik moest gebruiken. Ook mochten ze kiezen welke specifieke stempel ik moest gebruiken en op wat voor vorm ik de gestempelde en uitgestansde afbeeldingen dan moest plakken. Toen alle keuzes eenmaal gemaakt waren kon ik vrij snel doorwerken en het eindresultaat delen.

Nu nog hopen dat mijn nichtje deze kaart net zo leuk vind als ik. Zij is net geslaagd voor haar rijbewijs en dat mag wel vrolijk gevierd worden.

Volgende week ga ik een kit van Stampin’ Up! maken tijdens de live uitzending. Per 1 juni komen er namelijk 10 kits bij in het assortiment. Daarvan zijn 6 kits pakketjes met stempels en 4 kits zijn non-stamping. Van die non-stamping kits zijn er 2 kits die eerder als Sale-a-bration artikel verkrijgbaar waren. Aangezien ik nog wat van de Kerchief kit over heb, leek het me een goed idee om daar mee aan de slag te gaan. Even m’n stash opmaken, als het ware.

Heb je zin om mee te doen? Ik begin om 20:00 op de Prulleke Facebookpagina. Hopelijk zie ik je dan!

Tot de volgende keer,

blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice