Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. De tweede woensdag van de maand is dat een Poll Project. Tijdens de uitzending laat ik verschillende meerkeuzevragen in beeld zien en mijn kijkers kunnen dan stemmen en op die manier bepalen welke materialen en technieken ik moet gebruiken.

Poll Project problemen

Het spannende aan een Facebook Live uitzending is dat je nooit weet wat er gaat gebeuren. Je bent afhankelijk van de techniek en je eigen improvisatievermogen. Hoewel ik vooraf wel een soort schets maak zodat ik wat houvast heb en niet compleet zonder richting moet werken, weet ik niet vooraf hoe de uiteindelijke kaart er uit zou zien.

Zwart/witte kaart

Voorafgaand aan de uitzending heb ik een aantal producten uitgezocht die volgende maand uit het assortiment zijn, waar ik nog graag een keer mee aan de slag wilde gaan. Mijn eerste keuze was dan ook welk design papier ik moest gebruiken. De keuze was Pattern Party of Sweet Symmetry. Van het designpapier wilde ik een achtergrond maken door herhaald een uitgeponste vorm te gebruiken. Hiervoor kregen de kijkers de keuze uit Tailored Tag of Rectangular Postage Stamp. Het werd een achtergrond van Pattern Party prints in Tailored Tag vormen.

Nu mochten ze nog kiezen voor kleur of zwart/wit. Het werd, zoals je ziet, zwart/wit. Vervolgens mochten ze de stempelset en de spreuk uit de stempelset bepalen. De spreuk wilde ik op een originele manier verwerken. Ik besloot hem als vlag om te krullen zodat deze achter het vellum vandaan kwam en over de gestempelde bladeren viel. Heel leuk. Het geeft net wat extra detail aan deze kaart.

Hoewel het spannend is om de controle uit handen te geven bij dit type kaarten, is het altijd heel leuk om het eindresultaat te zien. En eerlijk is eerlijk, mijn kijkers hebben tot nu toe nog elke keer een geweldige kaart ontworpen.

Wil jij na het zien van dit bericht zelf ook lekker aan de knutsel maar heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Prulleke Product Pakket. Dit betekent dat je het nieuwste Prulleke Product Pakket gaat zien. Ik leg uit wat er allemaal in zit, wat er bij hoort en waar je het pakket eventueel mee kunt aanvullen en ik ga natuurlijk ook een project maken met deze leuke spulletjes. Ben je al benieuwd?

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice