Hallo Prulleke,

Een tijdje geleden deed ik voor het eerst mee met een challenge die ik had gevonden op het LiftChallenge-blog. Mijn kaartje viel goed in de smaak en daarom wilde ik meteen meedoen met de volgende challenge (#155).

Peek-a-boo challenge

De uitdaging was deze keer om een kaart, met bijpassende envelop, te maken waarbij het leek of de figuurtjes als het ware ergens achter vandaan kwamen. Ik had meteen een idee van de kaart die ik wilde maken en ging aan de slag.

Dinoroar

De schattige dinosaurusjes van de Dinoroar stempelset waren ideaal om ergens vandaan te komen kijken. Bovendien waren ze heel geschikt voor mijn kleurencombinatie van november (ik zei toch dat ik hem meteen had gemaakt). Zo had ik dus het onderwerp en de kleuren al. Nu nog de layout.

Cirkels

Ik besloot een aantal verschillende maten cirkels uit de voorkant van mijn kaart te snijden met mijn Gelaagde Cirkels stansen. Ik plakte deze met Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) op een laag Blushing Bride kaartkarton zodat ik de dino’s er echt uit kon laten springen. Ik bevestigde ze deels met Stampin’ Dimensionals en deels met Multifuntionele Vloeibare lijm om het effect te accentueren. Tot slot voegde ik een spreukje toe en stempelde ik nog een dinosaurus met de spreuk op de envelop.

Blogbericht

Helaas lukte het me niet voor vandaag om een bericht je te schrijven over de kaart met als gevolg dat ik deadline voor de challenge ook ruim heb gemist. Helaas, pindakaas. Volgende keer beter. Ik vond het kaartje echter te leuk om niet te delen. Dus beter laat, dan niet. De volgende challenge gaan ze op 5 januari 2021 starten om 08.00u en deze keer zal ik zorgen dat ik mijn bericht en mijn kaartje op tijd af heb.

Challenge

Wil jij ook aan de slag met een challenge? Er zijn verschillende Nederlandse en internationale groepen. Ze hebben verschillende uitdagingen bijvoorbeeld een type project, een layout of een kleurencombinatie. Zelf deel ik iedere maand een kleurencombinatie waar ik die maand mee aan de slag ga. Ik nodig iedereen uit om ook kaarten of andere projecten te maken met die kleuren en daarvan foto’s te delen met mij. Ik deel ze vervolgens op mijn kleurencombinatie Pinterestbord. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsflits door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl of kijk regelmatig op het hierboven gelinkte Pinterestbord.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice