Hallo Prulleke,

Op bladzijde 18 van de augustus – december mini catalogus staat de Peace & Joy bundle. Deze bestaat uit de Peace & Joy stempelset en de Joy Dies. De stansenset is steeds 1 woord met 2 schaduwen: Joy, Peace en Bright. Deze zijn perfect aan te vullen met de spreuken uit de stempelset. Bovendien zitten er in de stempelset ook de woorden Joy, Peace en Bright die perfect passen op de stansen. Naast alle spreuken en woorden zitten er in de stempelset ook een aantal gestileerde versiersels om je kaart mee aan te kleden.

Afbeeldingen van de Peace & Joy stempelset
Foto van Stampin’ Up!

Joy stansen

Het leuke aan de stansen zijn de schaduw stansen die om de woorden passen. Deze geven veel opties om met laagjes te werken. Mijn uitgangspunt bij het ontwerpen van de projecten was ook vaak meer de stans dan de stempel.

Afbeelding van de stansen uit de Joy stansenset
Foto van Stampin’ Up!

Acetate Sheet

We gaan in deze workshop 4 kaarten maken die allemaal een Acetate Sheet element hebben. Het is een hele andere manier van kaarten maken als je bewust kiest om te werken met doorzichtige elementen. We zullen een window card en een shaker card maken. Ook maken we een tri-fold kaart met een transparante voorkant en een kaart die helemaal transparant is. De deelnemers zullen dan ook allemaal een pak van 2 acetaat vellen ontvangen bij de workshop. Een van de vellen zullen we gebruiken tijdens de workshop. De andere kunnen ze mee naar huis nemen om daar verder mee aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat deze kleine creatievelingen hele innovatieve manieren kunnen verzinnen om het Acetate te gebruiken na de workshop.

Sneak peek van de projecten van de Peace & Joy kidsworkshop
Sneak peek van de projecten

Deelnemen

De workshop begint om 14.00 u op zaterdag 19 december en duurt ongeveer 2 uur. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De kosten voor deelname aan de workshop, inclusief drinken en materialen etc. zal € 15,- zijn. Dit is inclusief een pak Acetate Sheet (ter waarde van €6,-) die we deels zullen gebruiken voor de workshop zelf. Opgeven om mee te doen kan door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl of door me te appen. Maandag 7 december is de (nieuwe) laatste dag dat je je kunt aanmelden.

Betaling

Kort na de aanmelddeadline zal ik de facturen sturen met alle betaalinformatie daarop. Wanneer deze is voldaan, is je deelname gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om samen te gaan knutselen.

Workshop op een ander moment

Als het je beter schikt om deze workshop op een ander moment te doen, dan kunnen we daar een andere datum voor plannen. Jij zorgt dan voor minimaal 3 deelnemers en dan kan er bij mij of bij jou thuis geknutseld worden.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan kun je dat aan me doorgeven door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl, me een WhatsApp bericht te sturen of op een andere manier contact op te nemen met me. Ik maak graag wat tijd vrij voor je om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratice