Hallo Prulleke,

Zoals je inmiddels wellicht hebt gemerkt, heb ik nog steeds heel veel voorbeelden om te delen van de Online Catalogue Launch Party. Daar wil ik vandaag graag weer wat prachtige kaarten laten zien die gemaakt zijn door mijn teammaatje Monique Berben. Zij ging aan de slag met de überschattige Party Puffins.

Zijn ze niet geweldig? Ze staan in de jaarcatalogus op pagina 67 en wat een schattige set is dit! Voor beginners is dit een geweldige set omdat je maar weinig extra’s nodig hebt om een leuke kaart te maken. De papegaaiduikers doen het werk voor je en omdat ze voor een groot deel zwart/wit zijn. Je hoeft alleen een beetje kleur toe te voegen aan de snavel, pootjes en accessoires.

Dansende Papagaaiduiker

Hier zien we onze dansende puffin die gestempeld is met zwarte inkt en een snavel heeft van Polished Pink en Calypso Coral. De pootjes zijn ook met Calypso Coral gekleurd. In de achtergrond heeft Monique de inkt gebruikt met haar aquapainters om een regenboog te maken. Daarom heeft zij ook gekozen voor het Shimmery White kaartkarton als ondergrond. Deze kan namelijk wat meer water aan dan het regulier Basic White kaartkarton. Mocht je echt los willen gaan met aquarel technieken dan kun je beter kiezen voor het echte aquarel papier. Maar voor dit project is dit een hele geschikte keuze. Bovendien heeft het papier een heel subtiel glimmertje wat de feestelijke aard van de kaart versterkt.

Monique heeft de kaart verder versierd met een mix van Genial Gems in Pale Papaya, Pearl Basic Jewels en de 2021-2023 In Color Jewels. De spreuk is gestempeld met Polished Pink inkt op een stukje Pale Papaya. Het geheel is gemat op een stuk Polished Pink kaartkarton voor het is bevestigd aan de basiskaart.

Glimmerkaart

Monique’s tweede kaart heeft meer glans. Hier heeft ze een mat gemaakt van het Rainbow Glimmer paper dat op pagina 135 staat. Hierop heeft ze een laag Basic White kaartkarton geplakt waar ze eerst met de Playful Alphabet stansjes het woord Happy uit heeft gesneden. De puffins en hun accessoires zijn gekleurd in een mix van Stampin’ Blends en Stampin’ Write markers in Calypso Coral, Pale Papaya, Blackberry Bliss, Bermuda Bay en Magenta Madness. Ik vind dit echt een fantastisch kaartje en dat zegt een hoop voor iemand die eigenlijk niet zo dol is op glitter. Ik vind de manier waarop Monique hier alle elementen heeft samengevoegd echt heel mooi.

Party Puffin

Dan hebben we hier nog een kaartje met opmerkelijk minder bling maar oh, oh, oh, wat is hij schattig. Je kunt zien dat Monique zich hier ook heeft laten leiden door de kleuren van het designpapier en wat is het toch mooi als alles zo coördineert met elkaar. In de achtergrond zien we een paneel van het Pattern Party designpapier met daarop een laag Coastal Cabana kaartkarton. Het kaartkarton heeft ze versierd door er met Coastal Cabana inkt de kaarsjes op te stempelen.

Uit een stuk Basic White heeft Monique de cirkel gesneden met de taart erop en deze gemat op de geschulpte cirkel van Granny Apple Green inkt. De spreuk is met Whisper White Craft inkt gestempeld op een strookje Poppy Parade kaartkarton dat een leuk uiteinde heeft gekregen met de Banners Pick-a-Punch. De puffin is gestempeld en gekleurd met Calypso Coral, Pale Papaya, Flirty Flamingo en Pool Party. Dat zijn ook de kleuren die je terug ziet in de taart en het design papier. Wat ook belangrijk is om te vermelden is dat er geen coordinerende stansen zijn voor deze stempels dus Monique heeft de papegaaiduikers steeds handmatig uitgeknipt om hem met Stampin’ Dimensionals op te kunnen plakken. Deze kaart is verder versierd met wat Genial Gems voor een subtiel glittertje.

Pocketkaart

Dan hebben we tot slot nog deze pocket kaart van Monique. Het envelopje of de pocket heeft ze zelf gemaakt van het Pattern Party designpapier. Hierin zit een kaart van Flirty Flamingo kaartkarton met daarop de gestempelde, gekleurde en uitgeknipte papegaaiduikers. De spreuk is erbij gestempeld in Pale Papaya. Is hij niet geweldig? En dit is bovendien een leuke manier om een kadokaart of wat geld te geven.

Wat een geweldig leuke set is dit toch en wat een fantastische voorbeelden heeft Monique er mee gemaakt. Ik ben dol op deze schattige vogeltjes.

Bestellen

Mocht jij nu ook verkocht zijn na het zien van deze voorbeelden, weet dan dat je deze stempelset kunt bestellen via Monique (of mij). Je kunt je bestelling het makkelijkst doorsturen per e-mail aan Leonie@prulleke.nl en als je wilt dat ik hem doorstuur aan Monique, moet je dat er even bij zetten en dan stuur ik hem aan haar door. Dat is wel zo netjes als het haar voorbeelden zijn die jou aanspreken.

Mocht je nog andere vragen hebben, dan help ik je graag verder.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice