Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. Wanneer de maand een vijfde woensdag heeft, gebruik ik het thema opposites.

Opposites

Opposites is een moeilijk thema. Daarom heb ik er ook voor gekozen om die te gebruiken als vijfde thema. De bedoeling van dit thema is namelijk om de veelzijdigheid van de producten te demonstreren. Ik gebruik (nagenoeg) dezelfde materialen om twee kaarten te maken die tegengesteld zijn van elkaar. Denk aan een kaart voor een geboorte en een condoleancekaart, of een met warme tinten en een met koele tinten, of een kaart die supervrouwelijk is en eentje die heel mannelijk is. Zo zijn er nog wel honderd andere tegenstellingen te bedenken. De uitdaging zit hem in het gebruiken van dezelfde materialen. Dus hetzelfde designpapier of stempelset.

Regenboog

Voor mijn kaarten van afgelopen woensdag gebruikte ik de tegenstelling: felle kleuren/ neutrale kleuren. Om dit te uiten gebruikte ik de Rainbow of Happiness Stempelset. Ik maakte beide kaarten tegelijk en zo kon je heel goed zien hoe dezelfde elementen in een andere kleurstelling een ander effect kregen. De ene kaart was gemaakt met Crumb Cake als hoofdkleur terwijl de kaart met de witte basis echt felle kleuren liet stralen.

CASE

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema CASE. Dit betekent dat ik een voorbeeld uit een Stampin’ Up! catalogus zal gebruiken als inspiratie voor mijn eigen kaartje. Als je wilt zou ik het ook leuk vinden als je mee doet. Je kunt de layout gebruiken, de kleurencombinatie, een techniek… wat je maar wilt. Het kaartje dat ik heb gekozen om te CASE-en vind je op pagina 29 van de januari-juni 2022 mini catalogus. Het is het blauwe kaartje dat linksonder staat.

Meedoen

Wil je de uitzending van 30 maart terugzien? Dat kan op de Prulleke Facebook pagina. Heb jij ook een setje kaarten gemaakt met een tegenstelling? Ik zou graag zien hoe jouw resultaat er uit ziet. Stuur me een foto of tag me op social media. Heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode (D9E7YNVR) te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Ik wens je alvast veel knutselplezier en hopelijk tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice