Hallo Prulleke,

Woensdagavond is de retired lijst uitgekomenen daarom ben ik donderdag ochtend flink gaan strepen in mijn beginnerscatalogus, jaarcatalogus 2019/2020 en in de mini catalogus 2020. Ik kan nu snel zien wat er wel en niet in het assortiment blijft. Hieronder volgt een lijst met daarop 9 artikelen die op de retired lijst staan waarvan ik vind dat jij het moet weten zodat je ze kunt aanschaffen nu het nog kan. (Eigenlijk waren het er 10 maar de Artisan Textures stempelset is inmiddels uitverkocht. Op = op, dus wacht niet!)

9 Onmisbare Retiring Producten

Ja, er staat veel op de lijst met producten die uit het assortiment gaan en veel daarvan heb ik met veel plezier gebruikt dit catalogusjaar. Er staan echter ook een paar dingen die ik even extra onder de aandacht wil brengen. Hoewel ik er 9 heb, zit er geen waarde aan hoe belangrijk ik het ene product vind ten opzichte van de andere.

 • 2018-2020 In Colors
  We hebben nu bijna 2 jaar kunnen genieten van deze prachtige kleuren maar deze zullen binnenkort uit het assortiment gaan. Denk hierbij aan de inkt en de refills, het cardstock, het designer series paper, embellishments, markers en lint. Alles met de kleur en/of kleuren Lovely Lipstick, Grapefruit Grove, Pineapple Punch, Call Me Clover en Blueberry Bushel gaat uit het assortiment. En vanaf nu geldt er op=op op alles dat op de retired lijst staat en ervaring leert dat In Colors bij de eerste dingen horen die uitverkopen.
 • Stamp Cleaning Pad
  Ik heb het al vaker gehad over dit verborgen artikel. Hij valt niet eens echt op tussen alle andere artikelen op de bladzijde in de catalogus maar het is een fantastischproduct. Het is een hele goede (agressieve) stempelreiniger die vooral bedoeld is om de rode inkt van je photopolymer stempels af te krijgen. Na het stempelen, stempel je op een klad velletje eerst zo veel mogelijk van de inkt af en daarna stempel je de reiniger als het ware op je stempel. Vervolgens moet je de stempel nog wel goed na spoelen onder de kraan of schoon maken aan je Shammy of Stampin’ Scrub om de reiniger er weer af te halen. Je zult zien dat je stempels aanzienlijk minder verkleurd zijn dan wanneer je de stempels alleen met je Shammy of Scrub schoonmaakt. Ik houd er van om mijn stempels zo nieuw mogeljk te houden dus ik vond dit een geniaal product. Een extra voordeel van dit product is dat het nu op de retiring lijst staat, het ook afgeprijds is. Voor slechts € 5,40 kun jij hem voortaan ook gebruiken en je stempels langer mooi houden.
 • Heart Foil Tins
  Dit artikel komt uit de Valentijns suite in de Mini Catalogus. De foil tins zijn ideaal om bijvoorbeeld cupcakes in te bakken. De onderste helft kan gewoon in de oven en daarna kun je de doorzichtige deksel er op klikken en eventueel versieren. Het is een leuke manier om iemand te verrassen. Er zitten 10 hartvormige doosjes in een pakketje en ze zijn nu afgeprijsd van € 11,00 voor slechts € 7,15.
 • Solid Bakers Twine
  Dit is een van de meest gebruikte touw/lint soorten die ik heb. Het is verkrijgbaar in Whisper White wat betekent dat je het eenvoudig kunt kleuren om de passen bij ieder project dat je maar zou willen. Of je hem nu eerst een paar keer om een paneeltje wind voor je er een strik in knoopt of het gewoon door een gaatje rijgt in een tag, dit twine is geweldig en ik kan iedereen aanraden om het in te slaan nu het nog kan!
 • Embossing Buddy
  Deze verbaasde me enorm! De Embossing Buddy gaat uit het assortiment. Dit zakje met anti-statisch poeder gebruik je om je papier voor te behandelen voor je gaat heat-embossen. Het voorkomt dat het embossing poeder blijft zitten op plekken waar je het niet wilt hebben. Natuurlijk kun je de embossing buddie ook aanschaffen bij andere merken of kun je alternatieven gebruiken, het feit dat je alles bij elkaar kon kopen om te embossen, was wel heel handig. Mocht je er dus nog geen hebben, koop hem dan nu nog. Je kunt hem ook gebruiken om stickers of iets dergelijks niet meer te laten plakken. Dat kan in sommige situaties handig zijn.
 • Bonanza Buddies
  Hoewel er in de nieuwe catalogus ook wel weer schattige diertjes terugkomen is er geen echte verjaardagssuite voor kinderen. Dat het papier uit het assortiment zou gaan, was te verwachten. Maar de stempels en de dies gaan ook. Dus die handige Tag vorm is dan ook niet meer te bestellen. Persoonlijk vind ik Birthday Bonanza echt heel leuk en ik vind dat ik hem dus toch even extra onder de aandacht moet brengen.
 • Tropical Oasis Memories & More. Hoewel de stempels en dies uit deze suite in de nieuwe catalogus terug komen, gaan de Memories & More pack, het Designer Series Paper en de embellishments (embossing folder, lint en trinkets) uit het assortiment. Ik wil op 30 mei een online workshop geven met deze producten maar op = op! Wil je meedoen? Laat het me dan zo snel mogelijk weten zodat ik kan proberen de benodigde producten aan te schaffen. Het zou zonde zijn als je mee wilt doen maar je de workshop mis loopt omdat bepaalde artikelen niet meer beschikbaar zijn.
 • Seriously The Best Project Kit en Stempels
  Ook over deze producten heb je me vaker gehoord. De stempels zijn zo makkelijk in gebruik. Ze zijn mooi groot en kunnen mooi op zich zelf of in combinatie met andere stempels. Nu zijn zowel de stempels als de project kit afgeprijsd. Het zijn perfecte artikelen voor als je nog niet zo veel in huis hebt of als je snel een leuke kaart nodig hebt. Met een project kit zitten alle instructies en te gebruiken materialen er al in maar je kunt de producten ook op je eigen manier combineren. Het enige dat je nog moet toevoegen is inkt, lijm en (de bijbehorende) stempels.
 • Handlettered Prose dies
  Vanaf het moment dat deze dies gepresenteerd werden in Dusseldorf was ik verkocht. Letterstanzen zijn natuurlijk altijd makkelijk. Je kunt je eigen spreuk maken en bevatte ook speciale tekens als trema (handig voor mijn zusje Muriël) een ç (waar mijn man altijd blij mee is omdat we onze achternaam dan goed kunnen schrijven) en alle andere tekens die je nodig kunt hebben om woorden te maken in Frans en Duits. De letters waren ook nog eens mooi groot. Ze konden dus ook prima op een vlaggelijn of scrapbook layout. En ik vond de handgeschreven look van deze stanzen ook heel mooi. Dus als jij ze ook mooi vindt, overweeg dan toch om ze nu aan te schaffen. Zelfs als je nu nog geen stansapparaat hebt (die zit er namelijk aan te komen in de nieuwe catalogus maar zal nog niet meteen te bestellen zijn).

Dat waren alvast 9 van mijn aanbevelingen maar pak vooral die retiring lijst erbij en controleer of je nog iets wilt bestellen voor het te laat is.

Wil je precies zien wat er uit de collectie gaat en voor welke prijs dan kun je kijken op de Stampin’ Up! Shop pagina bij de Last Chance Products om met plaatjes erbij alles te bekijken. Je kunt ook op mijn catalogus pagina de PDF’s vinden van de lijsten en dan in je catalogus gaan strepen zoals ik dat doe. Wacht in ieder geval niet lang met het bestellen van de producten die op de Last Chance /Retiring lijst staan want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Mocht je een bestelling willen plaatsen, of nog vragen / opmerkingen hebben, dan hoor ik ze graag van je. Je kunt me mailen vial leonie@prulleke.nl of via mijn contactpagina een van de andere manieren gebruiken om me te bereiken.

Groetjes en tot de volgende keer

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice