Hallo Prulleke,

Zoals je weet is de nieuwe catalogus nu ook online te bekijken. Dat vinden wij van Team Prulleke een goede reden om een feestje te organiseren. Daarom zullen we op zaterdag 29 mei een geweldige Online Catalogue Launch Party geven via Skype. Natuurlijk is ons feest niet compleet zonder jou en daarom ben je bij deze van harte uitgenodigd.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Lees dan verder….

Catalogus Tour

Zoals je ziet gaat het een groots evenement worden dat bijna de hele dag gaat duren. Samen met 3 andere Prullekes ben ik nu dan ook hard bezig met het voorbereiden van verschillende presentaties. Je gaat namelijk een tweedelige catalogus tour mee maken waarin ik je niet alleen uitleg geef over de catalogus, wat je er allemaal in kunt vinden en hoe je er het beste uit kunt halen. Ik zal je ook heel veel projecten laten zien met de verschillende producten uit de jaarcatalogus. Door de catalogus bij de hand te hebben tijdens de tour, kun je direct meekijken en zien wat ik aanwijs, toelicht en uitleg.

Presentaties

Naast de catalogus tour zullen we ook 4 presentaties geven. Hiervan zullen er 3 een productpresentatie zijn waarin een volledige suite aan producten wordt toegelicht en 1 is een thema presentatie. De thema presentatie laat zien hoe verschillende artikelen binnen hetzelfde thema gebruikt kunnen worden.

Make & Take

Aansluitend aan 3 van de presentaties zullen we een Make & Take verzorgen met producten uit de zojuist gegeven presentatie. Make & Takes zijn kleine, eenvoudige projecten om te maken om zo een proefje te krijgen van het knutselen met deze nieuwe producten. Dit betekent dus dat jij op die dag met ons kunt knutselen met de nieuwste Stampin’ Up! producten.

Make & Take pakket bestellen

Om mee te knutselen heb je wel het Make & Take pakket nodig dat je eenvoudig kunt bestellen met deze link. De pakketten kosten slechts € 3,- als je ze bij mij in Eindhoven komt ophalen. Als we ze moeten versturen zijn ze €5,- inclusief verzendkosten. Je kunt je nog tot zondag 16 mei opgeven voor een Make & Take pakket, dus wacht niet!

Spelletjes

Omdat we niet de hele dag alleen als zombies naar een scherm willen zitten kijken, gaan we ook wat spelletjes doen om de boel wat te onderbreken. Uiteraard houden we ook rekening met de innerlijke mens en hebben we wat tijd vrij gepland voor een lunch- en koffiepauzes.

Huisregels

Aanwezigheid

Omdat dit een online evenement is dat de hele dag duurt, kun je op ieder moment inloggen, uitloggen en terugkomen. Wij begrijpen ook dat jouw dag doordraait maar we doen ons stinkende best er voor om te zorgen dat je je niet zult vervelen. Als je even weg moet, hoef je niet af te melden.

Interactie

Je kunt, omdat het via Skype is, ook vragen stellen aan ons en commentaar geven (wees lief, wij zijn echte mensen met gevoel). We verzoeken je om dat via de chat functie te doen zodat alleen degene die aan het presenteren is audio deelt. Anders wordt het heel rommelig. De Prullekes zijn aanwezig in de chat om eventuele vragen en opmerkingen te monitoren en beantwoorden.

Live

Omdat we hier een live evenement neerzetten, betekent het dat er geen terugkijk functie is. Als je het mist, heb je pech. Wellicht zullen we bepaalde onderdelen in de toekomst nogmaals via andere kanalen delen, maar in principe is het live en zonder replay. We verzoeken je dan ook vriendelijk om geen opnamen te maken van onze presentaties.

Nu dat allemaal is besproken, kijken wij er enorm naar uit je te mogen begroeten op 29 mei. Denk aan het tijdig bestellen van de Make & Take pakketten! Over een paar weken zullen we de Skype link gaan delen via blog, facebook, instagram en nieuwsbrieven. We gaan er van uit dat dit met jouw aanwezigheid een fantastisch evenement wordt dat een waardige start van de nieuwe jaarcatalogus zal zijn.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie, Ingrid, Sirpa en Monique

Onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrices