Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik wat van mijn favoriete projecten delen die ik heb getoond als onderdeel van de Catalogus Tour tijdens de Online Catalogue Launch Party van zaterdag 29 mei. In totaal heb ik met mijn teamgenoten die dag zo’n 150 verschillende creaties mogen delen dus het zal even duren voor alles de revue heeft gepasseerd.

Nothing’s Better Than

Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik dol ben op Connie Stewart’s Nothing’s Better Than stempelset en de coördinerende set stansen genaamd Love You More Than. Vanaf het moment dat ze vorig jaar hun debut maakte in de jaarcatalogus was ik verkocht. Je kunt je dan ook voorstellen dat ik helemaal door het dolle was om te zien dat deze set ook in de nieuwe jaarcatalogus was opgenomen. Vaak gaan de 1.000.000 veroopsets maar 1 publicatie mee maar dat is gelukkig niet het geval met deze set.

Koffie

Omdat ik al zo veel kaartjes heb gemaakt met Nothing’s Better Than, wilde ik deze keer iets anders laten zien. Ik besloot dat het ook leuk zou zijn om met de koffiekopjes het mini koffie to go bekertje te versieren en daarom begon ik daarmee. Ik maakte een mal van de omtrek van de beker en trok deze met potlood over op een stuk Basic White kaartkarton. Toen maakte ik met de Blending Brushes een ombre kleurverloop van Early Espresso naar Crumb Cake. Daaromheen maakte ik met de Warm Wraps stansen een sierhouder die ik versierde met de stikselpatroontjes en koffiestempels. De spreuk op het bekertje werd Coffee because adulting is hard. En zo is het maar net!

Koekjes

Omdat er ook een koekjes afbeelding in de set zit, wilde ik ook hier een speciale verpakking voor maken. In de catalogus is dat gedaan met een Ombre Gift Bag waarin ze een venster hebben gesneden. Ik vond het idee van de Gift Bag perfect, zeker aangezien ik al een ombre op m’n koffiebeker had. Op het zakje stempelde ik een aantal van de koekjes en stempelde op wat Basic White kaartkarton nog een aantal koekjes om uit te snijden met de Love You More Than stansen. Ik sneed een dubbel label uit kaartkarton met de Hippo & Friends stansen en stempelde een deel van de spreuk op het label en een deel onder het label. Zo staat er ‘You’re just like cookies’ op de voorkant en ‘You make everything better’ aan de binnenkant. Voor de vulling schakelde ik mijn vriendin Juliet Kraaijvanger van Lekkers van Juul in. Zij maakt de lekkerste traktaties om de zakjes mee te kunnen vullen. Na kort overleg met haar was ze ook heel bereid om een kortingsactie te verzinnen voor het launch evenement. Alle deelnemers krijgen 10% korting op hun bestelling in juni bij het vermelden van de kortingscode PRULLEKE21.

Bonbons

In de set zitten ook bonbons. Hiervoor had ik bedacht dat de Mini Paper Pumpkin Boxes wel een goede verpakking zouden kunnen zijn. Hier maakte ik opnieuw een ombre op. Deze keer met Calypso Coral. De bovenkant versierde ik met een berg gestempelde en gestansde chocolaatjes en de spreuk ‘Today is a chocolate kind of day’. Op het flapje dat je opent stempelde ik de aanvullende ‘and I’m pretty sure tomorrow will be too’.

Cocktails

Als laatste afbeelding was er nog de cocktails. Deze passen niet echt in een verpakking dus moest ik even omdenken. Ik koos er voor om een van de Acetate Boxes te versieren als uitnodiging voor een Girls Night Out want ja dan drinken we cocktails en zijn we geweldig! Eerst stempelde ik mijn cocktails op een stuk Basic White kaartkarton en bedekte ze met masks voor ik er met Polished Pink over ging inkblenden voor mijn ombre kleurverloop. Ik maakte het paneel af met de gestempelde spreuk en de uitgestanste Playful Alphabet letters. Het doosje vulde ik met wat rietjes, cocktail paraplutjes en glow in the dark sticks. Natuurlijk kan er ook een uitnodiging in met de datum, tijd en ontmoetingsplek.

Zoals altijd heb ik erg genoten van het maken van de verschillende projecten. Het maakte me opnieuw blij om te zien hoe veel je eigenlijk kan met deze stempels en stansen. En het maken van een ombre kleurverloop met de verschillende kleuren inkt en de blending brushes bleef ook een leuk element om in alle projecten terug te laten komen.

Bestellen

Wil jij ook aan de slag met deze fantastische producten? Je kunt je een bestelling plaatsen via de Stampin’ Up! website voor een onmiddellijke verwerking van je order. Denk hierbij aan de gastvrouwcode die je in de zijbalk vind van deze website voor bestellingen onder €200,-. Kom je boven € 200,- dan ontvang je Stampin’ Rewards en tot 14 juni ontvang je bij besteding vanaf € 275,- zelfs € 27,- aan extra rewards om gratis producten mee uit te zoeken.

Wil je je bestelling liever per mail doorgeven, dan kan dat uiteraard ook. Mail hem door aan leonie@prulleke.nl en laat me weten of je wilt dat je bestelling deel gaat vormen van de verzamelbestelling van 22 juni of dat je hem al eerder wilt. Voor de verzamelbestelling betaal ik de portokosten vanaf het magazijn in Duitsland tot aan mijn huis. Je kunt dan de spullen kosteloos bij mij ophalen of tegen betaling van de verzendkosten naar jou laten bezorgen.

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice