Hallo Prulleke,

Twee weken geleden deelde ik in dit bericht wat algemene informatie over de kits die zijn toegevoegd aan het Stampin’ Up! assortiment. Vorige week volgde ik dat bericht op met een betere kijk op de eerste 3 kits die allemaal in de categorie ‘stamping kits’ vallen. Deze week laat ik de andere 3 stamping kits zien en op 5 juli zal ik de 4 non-stamping kits in de schijnwerpers zetten.

Stamping Kits

Wanneer je het eerdere bericht hebt gelezen weet je wat je in de kits kunt verwachten. Daarom is het nu tijd om ze eens wat beter te bekijken. We beginnen met de Stamping Kits. Deze kosten € 23,- per stuk en er zijn 6 verschillende soorten. Ik stel je graag ze voor in alfabetische volgorde en deze week zijn de laatste drie stamping kits aan de beurt.

No Matter The Weather kit

Haal op grauwe dagen de zon in huis met de No Matter The Weather kaartenmaakset. Deze kit bevat aquarelafbeeldingen in vrolijke tinten. Ga creatief aan de slag en maak kaarten met regenlaarzen, paraplu’s, lentebloemen en een schattig wit konijntje. Combineer de boodschappen over vriendschap en liefde om je eigen stempel te drukken op projecten. De inbegrepen Engelstalige stempelset bevat ook afbeeldingen van worlen en reliëf, zodat je je papierkunst lekker zelf kunt vormgeven. Volg de stapsgewijze instrucies of pas de kaarten naar eigen smaak aan. Deze kit is ook verkrijgbaar met de stempelset in Duits of Frans. In deze kit zit material om 3 keer 3 verschillende kaatjes te maken. Uiteraard met bijpassende enveloppen.

Sentimental Rose kit

Met de Sentimental Rose kaartkit maak je kaarten voor alle gelegenheden. In deze set zitten alle benodigdheden om bedankkaarten en verjaardagskaarten te maken of een kaart om iemand de groetjes te doen. De set bevat daarnaast een stempelset met verfijnde bloemen die je voor je projecten kunt gebruiken. Je kunt de afbeelding van de roos in één tint stempelen of je kunt het met verschillende technieken inkleuren. Stempel een stapeltje kaarten en gebruik de stempelset daarna voor papierprojecten die je nog wilt maken. Volg de stapsgewijze instructies of pas de kaarten naar eigen smaak aan. Je kunt in dit filmpje een mooi overzicht krijgen van hoe deze kit werkt.

You Are My Anchor kit

Maak kleine kaartjes voor elke gelegenheid met de You Are My Anchor kaartkit. Je kunt de kaartjes maken om zelf weg te geven maar je kunt ook een stapeltje maken en in de inbegrepen kadoverpakking doen om als geschenk te geven. Je kunt verschillende teksten stempelen: lifdevolle boodschappen met een scheepsthema, zoals ‘You Are My Anchor’ of teksten die voor alle gelegenheden geschikt zijn bijvoorbeeld ‘Thanks’ en ‘For You’. Met de door scheepsvaart geinspireerde afbeeldingen van de stempelset kun je je papierkunst helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Deze set is verkrijgbaar in Engels, Frans en Duits. Bekijk de kit in detail in dit filmpje.

Kaartenmaaksets zijn natuurlijk leuk om kado te doen aan creatievelingen of aan beginnende stempelfans. Wil je een van de stamping kits bestellen dan heb ik hier een overzicht voor je met alle nieuwe stamping kits bij elkaar. Je kunt ze zo rechtstreeks via de webshop bestellen. Denk bij aankopen onder € 200,- alsjeblieft aan de gastvrouwcode. Deze staat in de zijbalk van mijn website.

Vind je het prettiger om een bestelling aan mij persoonlijk door te geven? Dat kan ook. Je mag hem mailen aan leonie@prulleke.nl. Vermeld daarbij het artikelnummer en omschrijving, jouw naam en adres en of je jouw aankopen thuisbezorgd wilt hebben of bij mij komt afhalen bij een verzamelbestelling.

Mocht je al een kit hebben, dan hoop ik dat je nu gemotiveerd bent om de projecten te maken. Volgende week deel ik de non-stamping kits.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice