Hallo Prulleke,

Ben jij net zo dol op organiseren en ordenen als ik? Serieus! Ik ben verslaafd aan allerlei vormen van agenda’s, kalenders, notitieboeken en systemen. Ik werk al een aantal jaren trouw met mijn Bullet Journal maar ik kan het niet na laten om iedere agenda of planner die ik tegenkom even goed te inspecteren. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ik ook zo dol ben op de nieuwste creative set van Stampin’ Up!

Mooie Dagen Magneetbordset

Afgelopen week is de Magneetbordset Mooie Dagen uitgekomen en ja, ik ben verliefd. De basis is een je raadt het al, magneetbord. Deze kun je bedekken met 1 van 2 verschillende dubbelzijdige vellen kaartkarton. Deze zijn aan de ene zijde zwart/wit of grijs en aan de andere kant Blushing Bride of Mint Macaron. Daarnaast zitten er artikelen in waarmee je jouw magneetbord kunt versieren om planningen te maken voor het dagelijks leven, maar dan op een creatieve manier. Er zitten teksten, achtergronden en enveloppen bij die je kunt verwisselen. Je kunt het bord dus helemaal aanpassen naar jouw smaak, passend bij jouw ruimte.

Magneetbordset Mooie Dagen®, foto van Stampin’ Up!©

Inhoud

In de set zitten kant-en-klare projectontwerpen, stapsgewijze instructies, voorgesneden onderdelen, plakmiddelen om je projecten in elkaar te zetten, 6 magneet clips 2 stickervellen met afbeeldingen en een stickervel met teksen die niet alleen in Engels, Frans en Duits te kiezen zijn, maar ook in het NEDERLANDS! Jawel, je leest het goed. Er is ook aan ons kleine kikkerlandje gedacht en wij kunnen ons magneetbord versieren met Nederlandse spreuken zoals ‘Vandaag is een mooie dag’ ‘een nieuw begin’ en ‘geluksmomentje’ maar ook met bijvoorbeeld ‘deze week’ ‘op het menu:’ en ‘afspraken’ om er maar een paar te noemen. Die laatste drie spreuken zijn de kleinere spreuken onderaan het stickervel waarmee je de 24 dubbelzijdige kaarten kunt versieren die ook in dit pakket zitten.

Nederlandse Magneetbordset Mooie Dagen®, foto van Stampin’ Up!©

Is het iets voor mij?

JA! De Creatieve Sets van Stampin’ Up! zijn perfect voor beginnende of drukke creatievelingen of voor mensen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete project sets hem je alles dat de nodig hebt, in één doos.

Wil je zien hoe makkelijk het is om zelf dit Magneetbord pakket te maken? Kijk dan naar het filmpje hieronder waarin de Stampin’ Up! CEO Sara Douglas laat zien hoe eenvoudig het is om het bord te versieren.

Bestellen

Kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan en je eigen magneetbordplanner te maken? Ik snap het helemaal! Je kunt het pakket bestellen met deze link. De creatieve set kost € 31,- en daar zit dus alles in dat je nodig hebt om je eigen planbord te maken en versieren, in meerdere talen.

Op 1 maart zal ik weer een verzamelbestelling plaatsen, maar je kunt natuurlijk ook voor die tijd al bestellen.

Ik wens je alvast veel creatief planplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice