Hallo Prulleke,

Zo! Dat is een mond vol. Tja, het beestje moet een naam hebben. Hoewel het dus niet echt een beestje is. Het is een set sjablonen. Hier ben ik heerlijk mee aan de slag gegaan om wat voorbeelden te maken van wat er mogelijk is. En ik moet je zeggen, het was geweldig! Ik ben erg enthousiast over deze stencils, ook al hebben ze een onmogelijke naam

Loveliest Layers Decorative Masks

Zo ziet de set stencils er uit. Eén grote met allemaal streepjes en vier kleine die je samen kunt voegen om er een prachtige bloem mee te maken. Het spreekt voor zich dat je ze kunt maken in iedere kleurencombinatie die je maar kunt verzinnen. Bovendien hoef je je niet te beperken tot alleen gebruik met Blending Brushes. Voor mijn voorbeelden vandaag ben ik echter wel op die manier begonnen. Makkelijk beginnen en voor je het weet valt er een creatieve golf van inspiratie over je heen en kunnen je handen je creatieve gedachten niet bij houden. Zoals ik al zei, het was een genot om hier mee aan de slag te gaan.

De Bloem

Het eerste dat ik met deze stencils wilde maken was de bloem. Ook deze keer viel het resultaat me 100 procent mee. Ik houd van een gestileerde bloem. Doordat je deze zelf kunt kleuren en daarbij de mogelijkheid hebt om te spelen met kleurgradaties zijn er meer mogelijkheden met een doorsnee stempel. Het was een snelle manier om de bloem op creeëren en en ik denk dat je ook heel wat creatieve vrijheid hebt wanneer je de (bloem)bladeren uitknipt en versprongen van de gestencilde onderlaag op plakt. Dat is zeker iets waar ik in de toekomst nog mee ga experimenteren.

Maar daarna ging ik aan de slag met het streepjes stencil. Ik wist vanaf het moment dat ik hem zag, dat hier heel veel mee mogelijk was. In een hele korte tijd had ik al 8 verschillende monsters gemaakt. Hierbij speelde ik met kleurgradaties, het draaien en verschuiven van het patroon maar ook met Embossing Paste en tekenen met Stampin’ Write markers in de lijntjes.

Voorbeelden

Wil jij de verschillende voorbeelden die ik maakte wat beter bekijken? Je kunt dan het beste het YouTube filmpje bekijken waarin ik laat zien wat ik heb gedaan. Hoewel je me ook daar niet ziet spelen met de streepjes, kun je daar de voorbeelden beter zien en leg ik in detail uit hoe ik het heb gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in de producten die ik heb gebruikt? Ik heb een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Vergeet als je online gaat shoppen niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice