Hallo Prulleke,

Heb jij de Lieve Bloemen stempelset al gekozen als Sale-a-bration beloning? Deze fantastische set kun je namelijk kiezen als gratis artikel bij een bestelling vanaf €120,-. Ik wil je graag uitleggen waarom dit een geweldige keuze voor je is.

Lieve Bloemen

De Lieve Bloemen stempelset is een fotopolymeer stempelset met maar liefst 17 stempels. Hiervan zijn 6 stempels Nederlandstalige groeten. De groeten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardag, beterschap en zo maar. De overige stempels zijn te verdelen in lijntekeningen en vlekken. De lijntekeningen geven prachtige afbeeldingen van bloemen en een bijtje. De vlekken zijn bedoeld om de afbeeldingen eenvoudig mee te kunnen kleuren. Ook is er een stempel van een klein spetterpatroon. Deze is voor mensen als ik, die wel van de look van spetters houden maar het eng vinden om zo vrij en onvoorspelbaar te werken. Met deze stempel kun je op een gecontroleerde manier toch dat effect maken op je kaart.

Lieve Bloemen stempelset Images®Stampin’ Up!©2023

Workshop

Omdat de stempelset zo goed is ontworpen is hij uitermate geschikt om een kleurworkshop mee te geven. Dus op donderdag 16 en maandag 20 februari zal ik die workshops gaan verzorgen. Ik zal dan een aantal verschillende kleurtechnieken toelichten en je daarna zelf lekker aan de gang laten gaan. Het kleuren van de afbeeldingen zal voor de ene kaart snel zijn maar voor de andere kaart meer tijd in beslag nemen. Het is de bedoeling dat je aan het einde van de avond een aantal verschillende kaarten hebt, waarbij je hebt geleerd hoe je met de verschillende kleurmedia kunt werken. De materialen die aan bod komen omvatten onder ander verven met inkt, Stampin’ Blends Markers en Blending Brushes.

Details

  • Donderdag 16 of maandag 20 februari
  • 20:00 – 22:00u
  • Mantualaan 6, Eindhoven
  • € 20
  • Aanmelden voor dinsdag 14 februari of vrijdag 17 februari

Meenemen

Hoewel je gebruik kunt maken van mijn materialen, kan het fijn zijn om zelf ook materialen mee te nemen. Denk hierbij aan je Paper Trimmer, lijm, Stampin’ Dimensionals, schaartje en vergelijkbare basis gereedschap. Ook kan het fijn zijn om je eigen waterpainter(s), Blending Brushes en Stampin’ Blends Markers mee te nemen. Dit zal de tijd verkorten dat je moet wachten als meerdere mensen hetzelfde materiaal gebruiken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door me een mailtje of WhatsApp bericht te sturen. Vervolgens zal ik je een factuur toesturen. Zodra deze is voldaan, is je plaatsje gereserveerd. Ik heb plaats voor maximaal 6 deelnemers per avond en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ik kijk uit naar een gezellige avond en kan niet wachten om je te begroeten.

Liefs

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice