Hallo Prulleke,

Het volgende Prulleke Product is een geweldig, divers pakket. Ik ben verliefd op de kleuren in deze collectie en het is een op en top lenteachtige suite. Ik heb het natuurlijk over de Hand-Penned suite.

In een eerder bericht heb ik al een aantal dingen in het algemeen uitgelegd over de Prulleke Product Pakketten maar hier zal ik alle details delen over het Hand Penned-pakket.

Hand-Penned

De Hand-Penned suite vind je in de jaarcatalogus terug op pagina 104-105. De suite bevat het schitterende Hand-Penned designpapier dat een de ene zijde met pen getekende bloemen heeft die met aquarel ingekleurd lijken te zijn en aan de andere zijde prachtige, rustige pastel printjes hebben.

Hand-Penned designpapier, foto van Stampin’ Up!

Je kunt je projecten eenvoudig versieren met de talloze verfijnde bloemontwerpen en eenvoudige neutrale patronen. Zo heb je altijd perfect bij elkaar passende ontwerpen. Het schitterende pakket Handgetekend designpapier is de perfecte keuze voor thema’s als de lente, bruiloften, Pasen, verjaardagen en nog vele anderen.

Hand- Penned Memories & More kaarten en enveloppen, foto van Stampin’ Up!

Iets anders dat perfect past bij de suite maar er geen direct onderdeel van uitmaakt, zijn de handige Memories & More kaarten en enveloppen. Deze zijn al voorzien van een neutrale maar interessante achtergrond print en dus eenvoudig verder te versieren tot een waar kunstwerkje. De patroontjes zijn perfect afgestemd op het designpapier.

Inhoud

In een Prulleke Product Pakket zitten alleen verbruiksartikelen. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten. Hierdoor ontvang je van alles een beetje. Je ontvangt in het Hand-Penned Prulleke Pruduct Pakket 1/4 vel van de verschillende designpapiertjes, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, 5 Memories & More kaarten en enveloppen, wat Genial Gems, Pale Papaya lint en verschillende elementen die ik voor je heb uitgestand in Basic White kaartkarton. Deze elementen kun je makkelijk iedere gewenste kleur geven zodat deze overal bij passen. Ook zit er een Kraft snoepdoosje met gegolfde rand (Scalloped Kraft Treat Box) in. Gewoon zodat je ook eens kennis kunt maken met iets anders.

Scalloped Kraft Treat Boxes (Kraft snoepdoosjes met gegolfde rand), foto van Stampin’ Up!

Ik denk dat je met dit pakket een mooie bemonstering hebt om een goed beeld te krijgen van de volledige collectie en tegelijk voldoende materiaal hebt om heel wat prachtige projecten te maken. Bovendien heb je door de toevoeging van het doosje en de Notecards & Envelopes ook een wat breder beeld van wat Stampin’ Up! te bieden heeft.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Product Pakket afneemt, iedere maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de producten uit de kit. Het eerste filmpje kun je op 12 juli in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap voor stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat extra onderdelen van de suite toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Prulleke Product Pakket Hand-Penned

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 27 juni de kit bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk 8 juli de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice