Van 28 oktober tot en met 1 november was de KreaDoe beurs te bezoeken. Dat was dan ook precies wat ik met mijn moeder en vriendin ging doen op woensdag 28 november. Mijn vriendin pikte me op met de auto en samen reden we naar mijn moeder en daarna door naar de Jaarbeurs in Utrecht. We waren rond kwart voor 10 in de hal met onze jassen in de garderobe en klaar om te gaan. We moesten nog wel even wachten tot de deuren echt open gingen want pas vanaf 10 uur konden we binnen. Mijn moeder en ik zijn doorwinterde KreaDoe-ers en gaan er al jaren heen om inspiratie op te doen, producten te kopen en te genieten van een creatief dagje weg. Voor mijn vriendin was het de eerste keer. Ze vond het geweldig maar ook overweldigend om te zien hoe veel er mogelijk is. Ze vond alles even leuk en keek haar oogjes uit. Heel leuk om te zien. We hebben niet meegedaan aan de workshops, daar hebben we nooit tijd voor. We namen wat meer tijd om alles te bekijken, omdat we onze nieuweling bij ons hadden en hebben op 2 rijen na de hele beurs kunnen zien. Het was een zeer geslaagde dag en eenmaal terug in onze eigen stad zijn we nog lekker uit eten gegaan om een succesvolle dag te vieren.

Uiteraard heb ik ook wat goodies gekocht maar veel minder dan anders. Sinds is www.Scrobby.nl heb gevonden controleer ik prijzen met hun webshop en ik kan goederen niet kopen op een plek als ik weet dat zij het goedkoper aanbieden. Dat is aan de ene kant fijn maar aan de andere kant was dat ook een belemmering. Hoe dan ook, ik heb de volgende dingen gekocht.

Cirkel Dies

Deze stonden al heel lang op mijn verlanglijst maar iedere keer ging ik zo twijfelen dat ik niet tot een aankoop kwam. Wilde ik met stiksel of juist niet? Stiksel aan de binnenkant of buitenkant, of juist aan de binnenkant en buitenkant? Zitten er wel genoeg in de verpakking voor de prijs die ik moet betalen? En nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en heb ik deze prachtige set cirkel dies met stikselversiering zowel aan de binnen- als buitenkant van de cirkel. Er zitten er 12 in de verpakking en ik heb er €19,95 voor betaald. Ik ben er heel blij mee en wil er graag schudkaarten, tags en achtergrondjes voor mijn figuurstempels mee maken.

Kreadoe 2015 Circle Dies

Letterstickers

Ik ben een scrapbooker en ik vind het heerlijk om het leven van mijn gezin vast te leggen. Vroeger alleen in traditionele scrapbooks en sinds 2012 in Project Life/pocket scrapbooking. Een ding dat ik altijd graag gebruik zijn letterstickers. Hierbij moet ik wel meteen vermelden dat een te kleine hoeveelheid E’s een dealbreaker is. In het Nederlands gebruiken we ze in bijna ieder woord en vaak meer dan een keer. Op de beurs spotte ik deze setjes letterstickers van Jillibean Soup. In de verpakking zaten niet 4 maar 8 verschillende kleuren letters met maar liefst 9 E’s per kleur. Mijn vriendin, die ik ook heb aangestoken met het Project Life-virus, nam ook een set. Tja, je hebt er nooit genoeg en zo heb je in een keer een mooie selectie in verschillende kleuren en dat voor maar €4,95. Daar kon zelfs Scrobby niet tegenop.

Kreadoe 2015 Letterstickers 1

Kreadoe 2015 Letterstickers 2

Palette Knife Set

Sinds een tijdje geleden ben ik een beetje aan het experimenteren met art-journaling. Hoewel ik er niet heel goed in ben, vind ik het wel heel leuk om te spelen met verschillende media. Maar dat is niet de enige reden dat ik deze palette knife set heb aangeschaft. Ook zodat ik op mijn (kerst)kaarten sneeuwachtige achtergronden kan maken met mijn embossing paste en stencils. Al met al is het een handig setje in mijn knutselarsenaal.

Kreadoe 2015 Palletknives

Stamping Buddy

Sinds jaar en dag wilde ik de Fiskars Footed Stamp Press maar aangezien deze best prijzig is en slecht verkrijgbaar is het er steeds niet van gekomen. Nu zag mijn moeder deze op de beurs voor slechts €8,95 dus ze kocht hem meteen. Ik schreef hem op mijn lijstje om er nog eens over na te kunnen denken (ja, ik ben geen impulsieve shopper meer) maar toen ik hem verderop op de beurs zag voor €8,20 was het besloten. En ik ben er heel blij mee.

Kreadoe 2015 Stamping Buddy

Wood Veneers

Bij deze stand hadden ze zo veel leuke houten vormpjes! Uiteindelijk koos ik deze 3 zakjes. En nu heb ik meteen een berg spullen om mijn heftskaartjes voor Project Life mee te versieren. In de zon en wolkenset zitten 9 stuks, in de set met eikels zitten er 18 stuks en er zitten 10stuks in de set met de paraplu’s.

Kreadoe 2015 Woodveneer

Vellum

Op de valreep kocht ik nog een pak met 8 vellen A4 perkament papier voor €1,-. Ik vond het een goede prijs en er zijn zo veel leuke dingen mee te doen. Nu hoef ik in ieder geval niet bang te zijn dat ik het enige velletje misschien verpest.

Kreadoe vellum

Al met al geen gigantische aankopen, maar ik ben er wel heel blij mee.