Hallo Prulleke,

Het nieuwe Stampin’ Up! jaar is op 1 oktober begonnen en dat betekent ook dat ik een aantal nieuwe dingen heb verzonnen om te gaan proberen. Ten eerste wil ik met je gaan beppen.

Veel knutselspullen

Dit is een foto van een doos die nu al een paar weken op de vloer van mijn werkkamer staat. Er zitten tientallen aangebroken pakken designpapier in die niet meer in het huidige assortiment zitten. En weet je, ik geloof niet dat ik de enige ben die een voorraad met knutselspullen heeft waar nog iets mee gemaakt moet worden.

Zonde

Regelmatig krijg ik te horen: “ik moet eerst wat opmaken dat ik al heb” of nog erger “ik heb nog zo veel liggen”. Met die laatste laat je ook meteen weten dat je nog helemaal geen idee hebt wanneer je er iets mee zou willen doen. ZONDE!! Die prachtige spulletjes moeten gebruikt en gevierd worden. We moeten genieten van de coördinatiemogelijkheden en de kans nemen om de mensen in ons leven te verrassen met een zelfgemaakt project. Wat me brengt naar de volgende set excuses:

Druk, druk, druk

“Ik heb het te druk” en “ik heb geen energie meer”. Snap ik. Hey, als moeder van 3 kinderen weet ik heus wel wat het is om moe te zijn aan het einde van de dag. Ik heb ook echt dagen dat ik het laatste half uur aftel voor het bedtijd is voor de kinderen en dan eindelijk even rust te hebben. Maar ik weet ook dat ik energie krijg als ik iets doe voor mezelf. Dat ik geniet van een moment met anderen. En misschien is dat voor jou ook wel zo. 

Plannen

“Ik heb geen tijd.” Echt niet? Vaak kun je tijd maken. Of je kunt een excuus verzinnen. Maar de spulletjes heb je. Je hebt ze gekocht omdat je ze wilde gebruiken. Jij wilde hier mee aan de slag. En ik wil je graag de mogelijkheid en inspiratie bieden die je nodig hebt om aan de slag te gaan.  

BEP

Daarom start ik vanaf aanstaande donderdag (13 oktober 2022) met BEPPEN. Een laagdrempelige semi-workshop/knutselavond. We kunnen gezellig kletsen en creëren. Het belangrijkste onderdeel van de BEP avond is de afkorting: Breng Eigen Producten. Dit is hèt moment om jouw aankopen aan het werk te zetten. Kies voor een momentje voor jezelf. Ik zorg voor wat te drinken en wat te knabbelen.

Meenemen

Nu vraag je je misschien af wat je nou mee moet nemen. Dat ligt eigenlijk aan jezelf. Het makkelijkst is om te beginnen met wat designpapier. Kies daarbij wat gekleurd en neutraal kaartkarton. Vervolgens heb je een stempelset en wat inkt nodig en eventueel iets om je afbeeldingen te kleuren. Denk ook aan wat versiersels. Dat kunnen siersteentjes, pailletten of lint zijn. Uiteraard heb je je basismaterialen nodig (trimmer, schaar, vouwbeen, lijm, take your pick tool, stempelblokken, shammy, etc….) en een gezonde dosis enthousiasme.

(Oude foto maar je snapt wat ik bedoel….)

Verzorgen

Wat ik voor je verzorg is de rest. Een knutselplek, wat drinken en te knabbelen en natuurlijk gezelligheid. Bovendien kun je gebruik maken van wat ik heb. Hiermee bedoel ik dat je, indien nodig, gebruik kunt maken van stempels of blokken die ik heb. Ook kun je gebruik maken van mijn Stampin’ Cut & Embossing Machine en mini Stampin’ Cut & Embossing Machine en diverse stansen. Je bent vrij om ponsen te lenen en om embossing gereedschap te gebruiken. Mocht je nog extra verbruiksartikelen nodig hebben, zoals cardstock en lijm, dan heb ik deze zoals altijd te koop. Ik heb zelfs nog wat oude paper-share pakketjes te koop voor als je een velletje te kort komt.

Meedoen

Heb je zin om mee te doen? Geweldig! Het gaat er om dat het een gezellige knutselavond wordt en daarom wil ik het laagdrempelig houden. Voor deelname aan deze avond vraag ik slechts € 2,50 per persoon. Het is fijn als je je opgeeft voor donderdag zodat ik weet voor hoeveel mensen ik alles moet verzorgen. Je bent vanaf 20.00u welkom en om 22.00u wil ik weer gaan opruimen. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl of me een appje te sturen.

Ik kijk er naar uit om samen met je te knutselen!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice