Hallo Prulleke,

Aanstaande donderdagochtend is het weer Koffie en een Kaartje bij mij thuis. Heb je zin om mee te komen doen? Laat het me dan zo snel mogelijk weten.

Wat?

We gaan 2 leuke kaartjes maken met de Nuts & Bolts stempelset. Deze staat in de januari-juni mini catalogus op pagina 13. De set bevat een aantal leuke afbeeldingen van robots, wat grappige spreuken en wat opvulstempels.

Stempelset Nuts & Bolts®, foto van Stampin’ Up! ©2022

Wie?

Wil je kennismaken met kaarten stempelen of wil je gewoon even een uurtje voor jezelf dan is de Koffie & een Kaartje workshop ideaal. Ik geef wat uitleg over Stampin’ Up! en de producen en vervolgens zal ik stap voor stap de kaartjes met je maken. Je ontvangt een materialen pakketje met alle benodigde verbruiksartikelen en de overige materialen kun je van mij gebruiken. Je hoeft dus geen verdere investeringen te doen als je mee wilt doen.

Ben je echter al een ervaren kaartenmaker, dan is Koffie & een Kaartje nog steeds een goede optie voor je. Er gebeurt namelijk iets bijzonders als je samen knutselt. Je kunt gewoon lekker een uurtje aan de slag, zonder zelf eerst iets te moeten bedenken. Gewoon ontspannen bezig zijn en andere creatieve mensen ontmoeten.

Waar?

Koffie & een Kaartje houd ik bij mij thuis aan de keukentafel. Hier heb ik plaats voor 6 personen. Op die manier weet ik zeker dat ik iedereen voldoende aandacht kan geven en dat je genoeg ruimte hebt om comfortabel te werken. Ons adres is:

Mantualaan 6
5632 RB Eindhoven

Hoe?

Wil je meedoen? Meld je dan vandaag nog aan zodat ik je pakketjes kan klaar maken. Stuur een mailtje naar Leonie@prulleke.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. Hou er rekening mee dat ik niet meer dan 6 personen kwijt kan en vol = vol.

Hoeveel?

Kosten voor Koffie & een Kaartje bedragen €7,- p.p. en dat is inclusief koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, alle materialen die je gebruikt en bergen gezelligheid.

Je kunt meer lezen over koffie en een kaartje in dit bericht. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Tot snel!

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice