Hallo Prulleke,

De nieuwe jaarcatalogus heb ik nu al een tijdje in mijn bezit wat betekent dat ik druk ben met het smeden van plannen voor de komende paar maanden. Ik gebruik deze tijd ook om de afgelopen periode te analyseren en daarom ga ik weer andere dingen proberen in de hoop dat deze beter aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Geen workshops

Mijn grootste verandering gaat zijn dat ik voorlopig geen workshop zal geven. Ook niet online. Ik merk dat het feit dat je geen gebruik kunt maken van mijn producten en dus zelf dingen moet aanschaffen om mee te kunnen doen een grote drempel is. Maar het betekent niet dat ik geen creatieve opties meer ga bieden.

Stampin’ Up! kits

De komende tijd ga ik me richten op kits. Stampin’ Up! brengt regelmatig prachtige kits uit. Deze zijn nu te vinden in de januari-juni mini catalogus. In de nieuwe jaarcatalogus zijn ze echter helemaal verdwenen omdat Stampin’ Up! gaat komen met een uitgebreider kit programma dat regelmatig nieuwe toevoegingen zal krijgen.

Paper Pumpkin

Bovendien hebben we af en toe Paper Pumpkin pakketten die ook voor ons beschikbaar zijn. In Noord Amerika is hiervoor een maandelijks abonnement af te sluiten maar zo ver zijn we hier nog niet. Wij kunnen wel periodiek genieten van speciale edities die wel wereldwijd verspreid worden. Voor de Paper Pumpkin kits en kits die straks onderdeel zijn van de speciale kit productlijn geldt dat deze beperkt beschikbaar zullen zijn.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van de kits is dat er alles in zit dat je nodig hebt. Niet alleen de verbruiksartikelen zoals het papier en de versiersels maar ook lijm, stempels en inkt. Vaak zit er zelfs een blok bij om je stempels op te monteren. Jij bent dus in één klap voorzien van alles dat je nodig hebt om de leuke projecten te maken. Aan de hand van de duidelijke instructies kun je alles eenvoudig in elkaar zetten.

In plaats van dat ik dus alles ga proberen te verzinnen wil ik deze kits gaan gebruiken om samen te knutselen. Je kunt de kits rechtstreeks bij jou laten bezorgen als je ze via de site bestelt of je kun ze met een verzamelorder bestellen en het dan bij mij ophalen. De kits wil ik onder andere maandelijks maken tijdens een van mijn wekelijkse Facebook Live-uitzendingen. Als je mee wilt knutselen kun je dezelfde kit aanschaffen en dan kunnen ze samen maken.

Prulleke Productpakketjes

Daarnaast wil ik jou natuurlijk ook kennis laten maken met de prachtige producten uit de jaarcatalogus. Daarom zal ik zelf ook iedere maand een kit gaan ontwikkelen met daarin verschillende verbruiksartikelen. Dit zal dus een pakket materiaal zijn dat perfect op elkaar afgestemd is en bestaat uit Designpapier, kaartkarton, lint en andere embellishments. Ook zal ik hieraan wat uitgeponste of uitgestanste labels/vormen toevoegen zodat je een mooie selectie hebt om mee aan de slag te gaan. Houd mijn website, Nieuwsflits en social media in de gaten om de laatste informatie daarover te volgen.

Coördinerende producten

Wat echter niet in de kit inbegrepen zal zijn, zijn producten zoals stempels, stansen, ponsen, inkt etc. Ook wordt de kit geleverd zonder vooraf ontworpen projecten. Dit betekent dus dat je de artikelen kun gebruiken zoals jij wilt, met de producten die jij al hebt of dat je kunt kiezen om artikelen toe te voegen aan je bestelling als je de coördinerende producten er wel bij wilt hebben.

Kitinspiratie

Hoewel ik geen specifieke projecten vooraf gepland hebt met de producten uit de kit, zal ik wel iedere week inspiratie bieden. Ik zal dan een filmpje doormailen aan je waarin ik een voorbeeldproject maak met de spullen uit de kit. Als je ze wilt namaken dan kan dat aan de hand van de video. En als je liever je eigen project verzint kan dat natuurlijk ook.

Workshop

Mocht je nou toch liever een workshop hebben, dan sta ik daar wel voor open. Je kunt dan contact opnemen met me en dan kunnen ze samen een geschikt plan maken. Voorlopig zijn online workshops de veiligste optie maar als we elkaar straks weer mogen ontmoeten, is een in-person workshop ook mogelijk.

Facebook Live Uitzending 21 april

Op woendag 21 april zal ik mijn eerste Facebook Live Kit uitzending doen. Dan ga ik de Bouquet of Hope Paper Pumkin kit gebruiken. Deze bestaat uit genoeg materialen om 9 kaarten te maken, 3 kaarten van ieder van de 3 ontwerpen, en er zitten coördinerende enveloppen bij. De kit is te bestellen vanaf 13 april en kost € 26,-. Deze kit wordt geleverd ZONDER stempelblok. Mocht je nog geen blok hebben dan raadt Stampin’ Up! het Transparant Block D (art.nr. 118485) aan in combinatie met dit pakket.

Bestellen

Wil jij een bestelling plaatsen van het Bouquet Of Hope Paper Pumpkin pakket om mee te kunnen doen op 21 april, geef me die dan zo spoedig mogelijk door. Ik zal dan een nette factuur voor je maken eventueel aangevuld met andere producten die je wenst. Als ik de betaling op 12 april heb ontvangen, zal ik het mee-bestellen met mijn kit op 13 april (vroeg in de ochtend).

Gastvrouwcode

Wil je het kit liever zelf bestellen zodat alles rechtstreeks naar jou thuis wordt geleverd, denk dan alsjeblieft aan de gastvrouwcode die in de rechterzijbalk staat.

De Facebook Live uitzending begint om 20:00u op de Prulleke -Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice pagina.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met me. Ik maak graag wat tijdvrij om een en ander toe te lichten.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

ONafhankelijjk Stampin’ Up! demonstratrice