Hallo Prulleke,

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om je creatief op gang te helpen. Met zo veel mogelijkheden kunnen beperkende richtlijnen juist fijn werken om zo aan de slag te kunnen. De combinatie voor oktober bestaat uit de volgende kleuren:

Spelregels

Voel jij je nu ook geïnspireerd om aan de slag te gaan met deze kleuren? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreeerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Inspiratiekaart week 43

Zoals ik al zei, maak ik iedere week een kaartje met de kleurencombinatie en de kaart voor deze week is dit exemplaar.

Dit is een heel eenvoudig model dat makkelijk aan te passen is. Niet alleen kun je de kleuren van de inkt en het kaartkarton veranderen in wat je wilt, je kunt iedere willekeurige spreuk of combinatie van woorden gebruiken. Je zou zelfs losse letterstempels of letterstansen kunnen gebruiken om er een persoonlijke kaart van te maken.

Namaken

Wil je dit kaartje namaken? Dan is het fijn om te weten dat ik een stap voor stap beschrijving heb gemaakt voor je. Je vindt hem door op de link naar de productlijst te klikken. Je hebt dan een overzicht met alle gebruikte materialen en de instructies om de kaart te recreëren. Je kunt de gebruikte materialen aan- of uitvinken afhankelijk van of je ze wel of niet wilt bestellen.

Bestellen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan kan dat ook door me een mailtje te sturen met je bestelling. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook per mail contact opnemen met me. Wil je de bestelling liever zelfstandig plaatsen dan kan dat via mijn stampinupwebshop

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-oktober/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice