Hallo Prulleke,

Inmiddels heb ik al een aantal keren vermeld hoe dol ik ben op de Snail Mail suite uit de januari-juni mini catalogus. Ik kon het dan ook niet laten om een kaartje met de Snailed It stempelset te maken voor deze kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Mocht dit je eerste bezoekje zijn aan mijn website, welkom, dan ben je misschien nog niet op de hoogte van mijn kleurencombinatie. Iedere maand geef ik een kleurencombinatie op waar ik vervolgens iedere dinsdag een kaart mee deel. De combinatie voor maart is deze:

Kleurencombinatie maart 2021

Vandaag deel ik de vierde kaart die ik met deze combinatie heb gemaakt. Je kunt terug scrollen om de andere kaarten te bekijken of met de zoekfunctie “kleurencombinatie maart 2021” zoeken. Dat is waarschijnlijk sneller.

Andy Warhol

Nu is in mijn ogen iedere combinatie met de Snailed It slakjes een leuke. Daarom leek het me een goed idee om dat eens te testen en hetzelfde slakje op verschillende manieren te kleuren met mijn Stampin’ Blends. Aangezien de slak afbeelding steeds 3 onderdelen had (het lijf, het huis en de pakjes) kon ik de vierde kleur mooi gebruiken om een achtergond mee te maken.

Inspiratiekaart week 12

De postzegel achtergrondjes sneed ik uit de verschillende kleuren kaartkarton met de Snail dies. Toen ik die achtergrondjes in een rastervorm neerlegde, was duidelijk dat het niet op een traditionele kaart zou passen. Ik besloot de basiskaart een passende afmeting te geven. Hij is 28 x 13,5 cm met een rillijn bij 14 cm. De vouw zit aan de bovenkant. (Gelukkig heb ik mijn envelop punch board nog, zodat ik er een passende envelop voor kan maken.) De postzegels zijn met Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) opgeplakt. De slakjes zijn ook met de Snail dies uitgesneden en die heb ik met Stampin’ Dimensionals bevestigd. Zo kreeg het een duidelijk Pop Art gevoel dat ik mooi vind aansluiten bij zowel het kleurenpallet als bij de afbeeldingen.

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie voor maart 2021? Stuur me er dan een foto bij met een kort omschrijving. Ik zal hem dan plaatsen op het speciale Pinterestbord. Op die manier kun je anderen inspireren met jouw creatie. Ik kijk er naar uit te zien wat jij hebt gemaakt.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice