Hallo Prulleke,

Bij sommige kleurencombinaties heb je meteen een associatie. Met mijn kaart van vandaag probeerde ik juist een combinatie te maken die je in eerste instantie misschien helemaal niet verwacht.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Hopelijk inspireert het je om even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Maart

De kleurencombinatie van maart is de volgende:

Kleurencombinatie maart 2022

Nuts & Bolts

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Ik wilde graag iets compleet onverwachts maken met deze kleuren. Door niet een tradioneel glimmend zilveren robotje te maken maar een roestige bronzen, ontstaat een hele zachte look. Dit wordt versterkt door het ruitjes papier in de achtergrond en de spreuk die pas bij de moertjesbloem. Door een laagje brons foil sheet te gebruiken als mat zie je hoe de robot had kunnen zijn voor hij roestte.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik nog een laatste inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Vergeet dus niet om iedere dinsdag even een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van maart.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice