Hallo Prulleke,

Met de neutrale rustige kleurencombinatie die ik deze keer heb gekozen als kleurencombinatie voor maart, leek het me leuk om ook een rustig thema te gebruiken. Een universeel thema waar mensen over de hele aarde het over eens zijn waar ze van ontspannen is de natuur. Daarom wilde ik deze week de Enjoy The Moment stempels gebruiken in mijn inspiratiekaartje.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Maart

De kleurencombinatie van maart is de volgende:

Kleurencombinatie maart 2022

Enjoy The Moment

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Met dit onderwerp en deze kleurencombinatie leek het me geweldig om een keer te werken op een Very Vanilla achtergrond. Als je mijn werk wat meer hebt bekeken, zal je opvallen dat ik die kleur zelden gebruik. Maar bij de warme tinten van de kleurencombinatie en de natuurlijke stempels vond ik het weer een nieuwe laag warmte toevoegen. Ik besloot wel om het kaartkarton een beetje te bewerken. Met So Saffron inkt maakte ik een inkblend vlek in de achtergrond en stempelde ik er wat van de zaden over. Daarop plakte ik een aantal van de verschillende zaadpollen die ik in de andere kleuren had gestempeld op Very Vanilla kaartkarton. Als laatste stempelde ik de spreuk erbij. De meeste tijd zat in het handmatig uitknippen van de zaadpollen. Toen dat eenmaal was gedaan zat de kaart zo in elkaar.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Vergeet dus niet om iedere dinsdag even een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van maart.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice