Hallo Prulleke,

Dit is alweer de laatste kaart met de juni kleurencombinatie. Ik heb echt genoten van deze combinatie. Hij was veel bruikbaarder dan ik in eerste instantie had verwacht. Het is natuurlijk ook wel eens leuk om kleuren op een minder voor de hand liggende manier te gebruiken en daar zijn deze combinaties ook leuk voor. Volgende maand heb ik weer een leuke nieuwe combinatie om te delen maar tot die tijd nog een laatste keer deze:

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210531_083951616_iOS-1024x191.png
Kleurencombinatie juni 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Hey Chick

De Hey Birthday Chick stempels en stansen zijn in de nieuwe jaarcatalogus te vinden op pagina 65 en 162 maar de Hey Chick stempels en bijpassende Chick stansen zijn na deze maand niet meer te verkrijgen. Als je ze dus nog wilt aanschaffen moet je er snel bij zijn. Om te laten zien hoe leuk deze bundle is heb ik mijn laatste kleurencombinatiekaartje voor juni gemaakt met dit productpakket.

Hey Chick bundle, foto van Stampin’ Up!

Werkwijze

Voor deze kaart wilde ik zowel de stansen als de stempels goed onder de aandacht brengen. Ik koos welke elementen ik in de verschillende kleuren wilde hebben. Ik begon met het stempelen van mijn kippetjes en kleurde ze met Stampin’ Blends Markers.

Meer detail

Daarna leek het me leuk om wat extra detail toe te voegen door de stanselementen ook van wat inkt te voorzien. Hiervoor maakte ik een ringetje plakband voor om mijn vinger met de plakkant naar buiten. Hiermee kon ik de stans oppakken en inkt aanbrengen voor ik hem voorzicht op het kaartkarton plaatste, vastplakte en door mijn mini SCEM haalde. Nu hebben de lijntjes die in het kaartkarton zijn gedrukt ook nog wat meer kleur door de inkt. Nadat ik mijn compositie had gemaakt en alles had opgeplakt, voegde ik nog een aantal spreukjes toe die ik met Mint Macaron inkt stempelde in de open plekken.

Meedoen

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van juni 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice