Hallo Prulleke,

De stempelset die ik vandaag gebruik voor mijn inspiratiekaart is zonder twijfel een van mijn favorieten. Ik ben vooral dol op de coördinerende stansenset. Vooral de grote achtergrondstans is helemaal geweldig. Deze kun je op zo ontzettend veel manieren gebruiken. Vandaag houd ik het redelijk eenvoudig.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Kleurencombinatie juli 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Potted Succulents Dies /Vetplantenstansen

Ik heb al in een eerder bericht gedeeld hoe dol ik ben op deze stansen. Ten eerste is het veel makkelijker om de stansen te gebruiken om de grote stempels uit te snijden in plaats van de vetplanten met de hand uit te knippen. Er zitten een viertal fantastische labelvormen in de set en dan is er nog de achtergrond stans. Deze is op zo veel manieren te gebruiken dat ik er nog lang niet op uitgekeken ben.

Hey Birthday Chick, foto van Stampin’ Up!© 2021

Inkblending

Om de kleuren meteen goed te laten knallen leek het me een goed idee om ze op mijn kaartbasis te inkblenden met de Blendingborstels. Deze borstels zijn heel zacht en geven een prachtig resultaat. Vervolgens legde ik de uitgestanste achtergrond over die kaartbasis en wauw! De kleuren spatten van de kaart af en laten de prachtigste overgangen zien. Ik ben er dol op.

Kleuren

De Granny Apple Green kleur had ik niet in mijn achtergrond gebruikt. Die heb ik bewaard voor mijn focal image. De grote vetplanten zien er geweldig uit in die kleur. Om de kleuren van de achtergrond nog eens terug te laten komen, heb ik de puntjes van de verschillende plantjes gekleurd met de verschillende tinten.

Afmaken

De kaart heb ik afgemaakt met een van de spreuken die ik op Daffodil Delight kaartkarton had gestempeld en heb uitgestanst met een van de bijpassende stansen. De spreuk om van het gewone iets buitengewoons te maken vond ik heel toepasselijk op deze kleurrijke kaart.

Meedoen

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van juli 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice