Hallo Prulleke,

Afgelopen dinsdag heb ik helaas geen blogbericht gedeeld over mijn inspiratiekaartje van de week. Ik heb zelfs de kleurencombinatie van de maand niet genoemd op mijn website. Ik heb op YouTube wel een filmpje gedeeld van de kaart en de combinatie. Als je dus benieuwd bent naar de kaart van vorige week, dan kun je die hier zien. Deze week heb ik een fris nieuw kaartje voor je. Maar eerst zal ik wat meer uitleggen over wat de kleurencombinatie precies is en waarom ik hem elke maand deel.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Januari

De kleurencombinatie van januari is de volgende:

Kleurencombinatie januari 2022

Hello Beautiful

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Wat word ik blij van stempelsets die bestaan uit vormen en vlekken! Ik was dan ook op slag verkocht toen ik de nieuwe Hello Beautiful set zag in de januari-juni 2022 mini catalogus. Hij is onderdeel van de prachtige Abstract Beauty suite. Behalve de stempels, die er fantastisch uit zien in elke combinatie, is er ook een set stansen bij te verkrijgen. De Beautiful Shapes dies bevatten verschillende maten zeshoeken, cirkels en andere geometrische vormen om mee te spelen. Er zitten ook een aantal lossere, vrije vormen in die perfect te gebruiken zijn als label. Deze snijden niet alleen de vorm uit, ze duwen er ook een leuke lijn in. Zo’n label-vorm heb ik hier ook gebruikt voor mijn spreuk. De stansen en stempels zijn afzonderlijk te verkrijgen. Je kunt ze echter ook als bundel kopen en daarmee bespaar je 10% op de individuele aankoop. Kijk gerust op pagina’s 48-50 van de mini catalogus om meer te leren over de geweldige Abstract Beauty suite. Wil je de complete boodschappenlijst voor deze kaart bekijken, dan is hier de link.

Meedoen

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik opnieuw kaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice