Hallo Prulleke,

Het is februari en daarom al weer tijd voor de tweede kleurencombinatie van 2022. Dit is de maand van Valentijnsdag (en mijn verjaardag) dus wilde ik een kleurencombinatie met veel warme liefdestinten. Om de combinatie toch wat bruikbaar te houden, zit er meer in dan alleen rood en roze.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Februari

De kleurencombinatie van februari is de volgende:

Kleurencombinatie februari 2022

Dressed To Impress

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Eerst maakte ik met de vlekken uit de stempelset mijn eigen achtergrond. Op die manier kon ik meteen alle vier de kleuren gebruiken. Vervolgens heb ik de afbeeldingen gestempels en gekleurd met mijn Stampin’ Blends stiften. Omdat ik mijn kleurencombinatie zo zuiver mogelijk wilde houden heb ik alleen wat zwart en grijs toegevoegd aan de lippenstift. Voor ik mijn uitgestanste afbeeldingen opplakte heb ik de zwarte bloemen en stippen gestempeld. Dit maakte mijn achtergrond wat levendiger en zorgde voor een duidelijk punt waar je aandacht naar toe wordt geleid. De Hello spreuk wilde ik eerst rechtstreeks op de kaart stempelen maar dat lukte me niet netjes. Ik besloot hem daarom in het Real Red te stempelen op Basic White en nogmaals in het Tuxedo Black op Flirty Flamingo. Vervolgens knipte ik een strook van het woord Fabulous en plakte dit op de witte basis voor ik die voorzichtig uitknipte. Ik plakte hem met wat mini Stampin’ Dimensionals op. Wil je een filmje zien van hoe deze kaart tot stand kwam? Dat kan op mijn Prulleke YouTube kanaal of hier:

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe kleurencombinatie

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice